Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Romac

Romac velgen: Innovatieve technologie en kwaliteit

Romac, een merk dat synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de productie van lichtmetalen velgen, gebruikt geavanceerde lagedrukgiettechnologie om velgen te vervaardigen die niet alleen lichter zijn, maar ook een verhoogde slagvastheid en treksterkte bieden. Dit productieproces is de voorkeur van vele OE-fabrikanten, en Romac perfectioneert het in hun velgen.

Het assortiment, waaronder de Romac Cobra en de Romac Venom, toont een diversiteit in design en afwerkingen, zoals Black with Polished Face of Matt Gunmetal. Deze designs worden niet alleen gekenmerkt door hun esthetiek, maar ook door hun strenge kwaliteitstests. Elk ontwerp wordt getest in Romac's internationaal gecertificeerde faciliteiten, van het ontwerp tot de productiefase. Dit omvat botsproeven, radiale vermoeiingstests en luchtlektests met helium voor nauwkeurigere resultaten.

Met een focus op OE-kwaliteit en de nieuwste technologische innovaties, biedt Romac een assortiment velgen aan dat geschikt is voor diverse voertuigen en rijomstandigheden. Of u nu kiest voor de Catalina of de Vortex, elke velg van Romac is een toonbeeld van vakmanschap, duurzaamheid en stijl. Ontdek de Romac-collectie en kies voor velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Romac velgen voor uw voertuig te vinden.

Romac velgen overzicht

Romac velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de topkwaliteit van Romac Velgen, vervaardigd met lagedrukgiettechnologie en uitgebreide kwaliteitstests voor ultieme duurzaamheid en prestaties.

Bij diverse modellen van Romac kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Land Rover. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Romac en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Romac velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Romac velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Romac velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Romac velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Romac velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Romac velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Romac velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Romac velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Romac velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Romac velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Romac velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Romac online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Romac eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Romac velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Romac velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Romac velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Romac bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Romac velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Romac velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken