Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Rondell

Rondell velgen: Sportief design voor een dynamische uitstraling

Rondell, bekend om zijn sportieve en atletische wielontwerpen, biedt een breed scala aan opties die elke auto transformeren tot een opvallend voertuig met een dynamische uitstraling. Hun collectie staat symbool voor zowel stijl als innovatie, waardoor ze uitblinken in de wereld van velgen en aluminium wielen.

De veelzijdigheid van Rondell's assortiment stelt autoliefhebbers in staat om hun voertuig te personaliseren met verschillende tuningmogelijkheden. Of het nu gaat om een klassieke autosportlook of een meer moderne esthetiek, Rondell heeft een ontwerp dat aan ieders voorkeuren voldoet. Een van hun opvallende modellen, de 01RZ, kenmerkt zich door een mat zwarte afwerking met gepolijste randen, wat zorgt voor een elegant maar sportief uiterlijk.

Rondell's toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in hun gebruik van de nieuwste technologieën voor afwerking en design. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten, wat resulteert in actuele en hoogwaardige ontwerpen. Hun premium design en geavanceerde velgtechnologie maken hen tot een van de toonaangevende fabrikanten in de velgenindustrie.

Als u op zoek bent naar een manier om uw auto een unieke en sportieve uitstraling te geven, biedt Rondell een reeks opties die zowel esthetiek als prestaties verbeteren. Met hun focus op innovatie en kwaliteit zijn Rondell velgen een uitstekende keuze voor diegenen die hun voertuig willen upgraden met een opvallend en dynamisch wielontwerp.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Rondell velgen voor uw voertuig te vinden.

Rondell velgen overzicht

Rondell velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Rondell's innovatieve velgentechnologie en premium ontwerpen. Kies velgen met een op autosport geïnspireerde look en uitzonderlijke kwaliteit.Alle Rondell velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Rondell en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Rondell velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Rondell velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Rondell velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Rondell velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Rondell velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Rondell velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Rondell velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Rondell velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Rondell velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Rondell velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Rondell velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Rondell online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Rondell eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Rondell velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Rondell velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Rondell velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Rondell bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Rondell velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Rondell velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken