Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Schmidt

Schmidt Wheels: Innovatieve velgen voor topprestaties

Schmidt Wheels, met meer dan drie decennia ervaring, is een toonaangevende naam in de wereld van Tuner Wheels, bekend om zijn innovatie en superieure design. Het merk heeft zich gevestigd als een favoriete keuze voor vele Duitse autofabrikanten, vooral voor het testen van prototype wielen tijdens de ontwikkelingsfase van nieuwe auto's.

De collectie van Schmidt omvat diverse indrukwekkende ontwerpen zoals de 18HDX, CC-Line, Drago, Eckstein, en meer, beschikbaar in verschillende maten, stijlen en afwerkingen zoals satijnzwart, mat titanium en zilver. Elk wielontwerp is het resultaat van grondige technische expertise, van CAD-engineering tot FEM-berekeningen, waardoor Schmidt Wheels een perfecte synthese tussen esthetiek en prestatie biedt.

Schmidt Wheels blinkt uit in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen, waarbij elke velg is ontworpen om zowel functioneel als visueel te voldoen aan de hoogste standaarden. Met een focus op flexibiliteit, stijl en technologische innovatie, is Schmidt Wheels een topkeuze voor autoliefhebbers die zoeken naar een unieke balans tussen prestatie en uitstraling.

Kortom, Schmidt Wheels is niet alleen een merk, maar een belichaming van passie en precisie in de wereld van autotuning. Met hun aanhoudende streven naar perfectie en hun vermogen om constant voorop te lopen in de industrie, blijft Schmidt Wheels een veelgevraagde keuze voor automobilisten wereldwijd.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Schmidt velgen voor uw voertuig te vinden.

Schmidt velgen overzicht

Schmidt velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de geavanceerde collectie van Schmidt Wheels, waar meer dan 30 jaar expertise in velgdesign samenvloeit met technische finesse, perfect voor uw auto.Alle Schmidt velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Schmidt en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Schmidt velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Schmidt velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Schmidt velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Schmidt velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Schmidt velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Schmidt velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Schmidt velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Schmidt velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Schmidt velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Schmidt velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Schmidt velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Schmidt online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Schmidt eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Schmidt velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Schmidt velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Schmidt velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Schmidt bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Schmidt velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Schmidt velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken