Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Tesla OEM Wheels

Tesla OEM Wheels: Authentieke velgen voor uw elektrische voertuig

Tesla OEM Wheels vertegenwoordigen de avant-garde van elektrische voertuigtechnologie, gekoppeld aan uitzonderlijk design. Deze originele velgen zijn vervaardigd door Tesla zelf, waardoor ze perfect aansluiten op de unieke constructie en prestatie-eisen van Tesla's elektrische voertuigen. De integratie van deze velgen met uw Tesla verbetert niet alleen de esthetiek, maar optimaliseert ook de rijprestaties en efficiëntie.

Elk wiel is ontworpen met het oog op precisie en innovatie, kenmerkend voor Tesla's benadering van zijn voertuigen. Ze bieden een onberispelijke balans tussen lichtgewicht constructie en duurzaamheid, cruciaal voor het maximaliseren van de actieradius en het behouden van de unieke rijervaring die Tesla's bieden.

Tesla's toewijding aan duurzaamheid en vooruitstrevende technologieën is duidelijk in de productie van deze OEM Wheels. Ze zijn ontwikkeld om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan, terwijl ze een verfijnde en moderne uitstraling geven aan uw voertuig.

Door te kiezen voor Tesla OEM Wheels, kiest u voor velgen die synchroon lopen met Tesla's visie op de toekomst van mobiliteit. Ze zijn niet alleen een aanvulling op uw Tesla, maar versterken ook de geavanceerde technologie en stijlvolle uitstraling van het voertuig. Elk wiel weerspiegelt Tesla's streven naar perfectie en innovatie, en verzekert u van een product dat speciaal is ontworpen voor uw elektrische voertuig.

Tesla OEM Wheels zijn dus meer dan alleen velgen; ze zijn een essentieel onderdeel van de Tesla-ervaring, die zowel de esthetiek als de technologische voorsprong van uw voertuig benadrukt. Door te kiezen voor deze originele velgen, verbindt u zich met Tesla's visie op een duurzamere, efficiëntere toekomst, terwijl u verzekerd bent van een ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Tesla OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Tesla OEM velgen overzicht

Tesla OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor Tesla OEM Wheels om uw Tesla een naadloze combinatie van design en prestaties te geven, rechtstreeks van de originele fabrikant.

Bij diverse modellen van Tesla OEM kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Tesla. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Tesla OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Tesla OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Tesla OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Tesla OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Tesla OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Tesla OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Tesla OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Tesla OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Tesla OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Tesla OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Tesla OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Tesla OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Tesla OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Tesla OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Tesla OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Tesla OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Tesla OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Tesla OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Tesla OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Tesla OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Tesla OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken