Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ultra Wheels

Ultra Wheels: Kampioenschap-kwaliteit lichtmetalen velgen

Ultra Wheels staat bekend om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid in de wereld van lichtmetalen velgen. Met een focus op Truck en Off-Road wielen, evenals high-end Platinum en trendsettende Focal designs, weerspiegelt elk wiel van Ultra Wheel een kampioenschap-kaliber en een race-geteste kwaliteit.

De collectie omvat diverse modellen zoals de UA1 E, UA11 Boost, UA12 Turbo, UA21 en UA3 LM, beschikbaar in een scala van maten zoals 18, 19, 20 en 21 inch. De velgen onderscheiden zich door hun unieke ontwerpen, met opties in zwart met gepolijste lip, mat zwart, goud, en zilver, en bieden daarmee een perfecte combinatie van stijl en prestatie.

Ultra Wheels is synoniem met kampioenschap-kwaliteit en is een populaire keuze onder autoliefhebbers die op zoek zijn naar velgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Met een kernprincipe om de sterkste, meest duurzame wielen op de markt te leveren, staat Ultra Wheels garant voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ultra velgen voor uw voertuig te vinden.

Ultra velgen overzicht

Ultra velgen gemakkelijk online bestellen

Ultra Wheels biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige lichtmetalen velgen, bekend om hun duurzaamheid en kampioenschap-kwaliteit, ideaal voor trucks, off-road en high-end voertuigen.

Bij diverse modellen van Ultra kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Ultra velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Ultra Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Ultra velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ultra velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Ultra Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Ultra Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Ultra Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Ultra Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Ultra Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Ultra Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Ultra Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Ultra Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Ultra Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Ultra Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Ultra Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Ultra Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Ultra Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Ultra Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Ultra Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Ultra Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Ultra Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken