Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Veemann

Veemann Wheels: Stijlvol design en topkwaliteit velgen

Veemann Wheels, bekend om hun vernieuwende en opvallende wielontwerpen, staat symbool voor geavanceerde productiemethoden en topkwaliteit. Het merk is geliefd bij autoliefhebbers vanwege de unieke enkele lip constructiemethode, V-FS, waardoor een extra lip overbodig wordt. Dit ontwerp was voorheen alleen beschikbaar voor premium gesmede wielen, waardoor Veemann wielen een schone, moderne esthetiek verkrijgen die zowel sterk als licht is.

Veemann's collectie, variërend van modellen zoals VC03, VC520, VC540, VC580R tot VC632, biedt een reeks ontwerpen die elk voertuig verfraaien. De wielen zijn geschikt voor veel automerken, met een speciale focus op de stijlen van luxe merken als BMW, Audi en Mercedes. Elke set wielen van Veemann straalt een combinatie van esthetiek en kracht uit, perfect voor auto-eigenaren die streven naar een onderscheidende look zonder in te boeten aan kwaliteit of veiligheid.

Deze wielen zijn niet alleen een toevoeging aan de visuele aantrekkingskracht van een voertuig, maar zijn ook ontworpen om de hoogste veiligheidsnormen te waarborgen. Het gebruik van geavanceerde productietechnieken zorgt ervoor dat Veemann Wheels betrouwbaar en duurzaam zijn, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het assortiment, verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen, is een getuigenis van het streven naar perfectie van Veemann in de wereld van hoogwaardige lichtmetalen wielen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Veemann velgen voor uw voertuig te vinden.

Veemann velgen overzicht

Veemann velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Veemann Wheels, de keuze voor luxe auto's zoals BMW, Audi en Mercedes. Stijlvolle designs en superieure kwaliteit velgen voor een unieke uitstraling.

Bij diverse modellen van Veemann kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Veemann en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Veemann velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Veemann velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Veemann velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Veemann velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Veemann velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Veemann velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Veemann velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Veemann velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Veemann velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Veemann velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Veemann velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Veemann online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Veemann eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Veemann velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Veemann velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Veemann velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Veemann bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Veemann velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Veemann velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken