Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

page: Over Giva Wheels

Over Giva Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwachten bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven er naar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de oriëntatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!

Sinds de oprichting heeft zich een solide en gezond bedrijf ontwikkeld boordevol online en offline marktkennis. Giva Wheels is gevestigd in Goirle en heeft intussen meer dan 20 werknemers om haar klanten op maat te kunnen bedienen. Ondanks de digitalisering blijven we persoonlijk en daarom zijn we bereikbaar via allerlei kanalen als Telefoon, Live-chat, Facebook, WhatsApp, Instagram, email en natuurlijk, wanneer u ons bezoekt.

Giva Wheels biedt makkelijk en eenvoudig een groot assortiment aan in haar webshop. Ons jonge en ambitieuze team werkt voortdurend om u de beste service te leveren, op het gebied van velgen en banden. Of het nu gaat om kleine of grotere inchmaten, de passie voor auto’s is wat ons als team verbindt. Intussen beschikken we over eigen databanken, softwareontwikkeling, fotostudio, velgenassemblagelijn en meer dan 2000m2 magazijnruimte, om u optimaal te kunnen bedienen.

In de zomer van 2017 hebben we de mooie mijlpaal bereikt door het grootste assortiment velgen te kunnen aanbieden van heel Europa. We mogen zelfs stellen dat we hard op weg zijn de bekendste aanbieder te worden met onverslaanbare prijzen. Giva Wheels heeft een fijnmazig netwerk van velgproducenten en kan zo een snelle levering garanderen. Mist u een velgenmerk op onze website? Geef het ons door en wij gaan er mee aan de slag!


Hoe het allemaal begon

Giva Wheels is ontstaan uit een hobby van het herstellen van Oldtimers. Wij zagen dat de service, het aanbod en de begeleiding tijdens de aankoop van deze velgensets stroef en ouderwets verliep. Met deze gedachtegang zijn we in 2010 gestart met Giva Wheels. Het doel; onze klanten hoge service en kwaliteit te leveren voor een competitieve prijs. Sindsdien is Giva Wheels zich voortdurend aan het innoveren om aan de klantwensen en verwachtingen te kunnen blijven voldoen. Wij zetten de trend in de velgenbranche door gebruik te maken van de nieuwste technieken en implementeren deze dagelijks in onze webshop.

Wat we willen

Wij streven er naar om elke klant te laten glimlachen. Onze missie is om de perfecte passende velg voor uw auto te leveren via een digitaal platform met als doel om het uitgebreide aanbod van verschillende fabrikanten op een overzichtelijke manier samen te vatten. Winkelen moet leuk en makkelijk voor u zijn. Onze eenvoudige 4-staps velgenconfigurator vervangt de verwarrende papieren catalogus. Alleen productconfiguraties die 100% compatibel en voorradig zijn worden getoond. Een kind kan de was doen. Van de programmering van onze webshop tot de orderverwerking in ons magazijn, we doen alles in huis!

Wat wij waarderen

Klanttevredenheid en kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Wij besteden niet alleen aandacht aan de leveranciers waarmee wij samenwerken, maar ook aan alle processen in ons magazijn. We controleren en optimaliseren deze processen dagelijks. Onze samenwerkingen zorgen ervoor dat we ons kunnen concentreren op innovatieve projecten binnen Giva Wheels. 
Elke dag weer opnieuw wordt de website door ons verder ontwikkeld naar de wensen en de feedback van onze bezoekers, om aan de hoogste consumenteisen te kunnen blijven voldoen. Meer nog dan de uitbreiding van het velgenaanbod hebben de service tools op en naast onze website de hoogste prioriteit! De klantenbeoordeling via Kiyoh is voor ons de absolute graadmeter en stimulans om door te gaan via de weg die we bewandelen!

Daarnaast richten wij ons op persoonlijke service en een prettige werksfeer. Onze medewerkers zijn allemaal liefhebbers van auto’s en geven graag advies bij vragen over uw (toekomstige) bestelling.

Interesse om te werken bij Giva Wheels?

Stuur je CV en motivatie vrijblijvend naar info@givawheels.nl, en wie weet verwelkomen we jou als collega.Tijdlijn

2010

Oprichting Giva Wheels Moergestel met een magazijn van 100m2.

2012

Verhuizing Giva Wheels binnen Moergestel naar een nieuwbouwlocatie 250m2.

2015

Start ontwikkeling in eigen beheer van de velgenconfigurator.

2016

Verhuizing Giva Wheels naar Goirle met een magazijn van 1200m2.

2016

Giva Wheels velgenconfigurator en webshop online.

2017

Nr. 1 website van Europa met het ruimste en veelzijdigste assortiment velgen.

2018

Website versie 2.0 online met diverse filtermogelijkheden en optische verbeteringen.

2018

Exclusive importeur van Bola, 2Forge en Judd velgen

2019

Giva Wheels introduceert als eerste webshop in Europa breedset combinaties voor achterwiel- of vierwielaangedreven voertuigen.

2020

Het Giva Wheels team groeit naar 20 medewerkers

2021

Giva Wheels introduceert Korbach Custom Forged. Velgen naar ieder gewenst ontwerp te produceren.

2022

Giva Wheels levert meer dan 250 merken, 4.2 miljoen velgen, 1.3 miljoen banden

Giva wheels is geen conventioneel bandenservice bedrijf. Wij richten ons uitsluitend op het verkopen en monteren van velgen en complete wielsets die door Giva wheels aan u verkocht zijn. Wij monteren enkel uw eigen meegenomen banden als deze gemonteerd moeten worden op velgen die bij Giva Wheels zijn aangekocht.

Giva wheels richt zich niet op het verkopen van (nieuwe) losse banden die op uw oude velgenset gemonteerd moeten worden. Giva Wheels voert geen winter-zomerwissel uit van uw eigen meegebrachte wielset en biedt geen seizoensopslag aan. Giva Wheels biedt geen diensten aan als bandreparaties, balanceringen en velgherstellingen. Hiervoor verwijzen wij u door naar een regulier bandenservicebedrijf.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!