Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

page: Over Giva Wheels

Over Giva Wheels

Welkom bij Giva Wheels, de thuisbasis voor de perfect passende velgen en banden. Als toonaangevend online bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte velgensets. Met een team van dynamische en ambitieuze professionals zetten wij ons in om u een naadloze online ervaring te bieden, van de oriëntatiefase tot de after-sales service. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en dat is onze belofte aan u!

Gelegen in Goirle, Nederland, is Giva Wheels een robuuste onderneming met meer dan 20 gepassioneerde medewerkers. We combineren onze online expertise met uitgebreide marktkennis om u een hoogwaardige service te bieden, zowel online als offline. Wij zijn toegankelijk via diverse kanalen zoals telefoon, Live-chat, Facebook, WhatsApp, Instagram, email en natuurlijk in persoon tijdens uw bezoek aan onze vestiging.

Onze gebruiksvriendelijke webshop biedt een uitgebreid assortiment velgen en banden, ondersteund door ons enthousiaste team dat zich inzet voor uw volledige tevredenheid. We zijn uitgerust met onze eigen databases, softwareontwikkeling, fotostudio, velgenassemblagelijn en een groot magazijn om uw behoeften te vervullen.

In 2017 hebben we de mijlpaal bereikt van het grootste assortiment velgen in heel Europa, en we zijn er trots op dat we op weg zijn om de toonaangevende aanbieder te worden. Met concurrerende prijzen en een snel leveringsnetwerk van velgproducenten, zijn we vastbesloten om aan uw behoeften te voldoen.Ons verhaal

Giva Wheels is ontstaan uit de passie voor het herstellen van oldtimers. We merkten dat de service en begeleiding bij de aankoop van velgensets beter konden. Met die gedachte in het achterhoofd begonnen we in 2010 met Giva Wheels. Ons doel was en is nog steeds om klanten topkwaliteit en uitstekende service tegen een competitieve prijs te bieden. We blijven ons voortdurend innoveren om aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Onze trendsettende benadering in de velgenbranche wordt dagelijks in onze webshop geïmplementeerd.

Onze missie

Onze missie is simpel: u blij maken door de perfecte velg voor uw auto te leveren. We willen het uitgebreide aanbod van verschillende fabrikanten op een eenvoudige en toegankelijke manier presenteren. Met onze intuïtieve velgenconfigurator vervangen we de verwarrende papieren catalogus door een gemakkelijk te gebruiken digitale interface.

Onze waarden

Bij Giva Wheels staat klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten en streven naar continue verbetering in al onze processen. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om elke dag beter te worden.

Onze medewerkers delen allemaal een passie voor auto’s en staan altijd klaar om u te helpen met uw vragen en zorgen. We streven naar persoonlijke service en een prettige werkomgeving.

Interesse om te werken bij Giva Wheels?

Heeft u interesse om deel uit te maken van het Giva Wheels-team? Stuur uw CV en motivatiebrief naarinfo@givawheels.nl. We kijken ernaar uit om u mogelijk als onze nieuwe collega te verwelkomen.Tijdlijn

2010

Oprichting Giva Wheels Moergestel met een magazijn van 100m2.

2012

Verhuizing Giva Wheels binnen Moergestel naar een nieuwbouwlocatie 250m2.

2015

Start ontwikkeling in eigen beheer van de velgenconfigurator.

2016

Verhuizing Giva Wheels naar Goirle met een magazijn van 1200m2.

2016

Giva Wheels velgenconfigurator en webshop online.

2017

Nr. 1 website van Europa met het ruimste en veelzijdigste assortiment velgen.

2018

Website versie 2.0 online met diverse filtermogelijkheden en optische verbeteringen.

2018

Exclusive importeur van Bola, 2Forge en Judd velgen

2019

Giva Wheels introduceert als eerste webshop in Europa breedset combinaties voor achterwiel- of vierwielaangedreven voertuigen.

2020

Het Giva Wheels team groeit naar 20 medewerkers

2021

Giva Wheels introduceert Korbach Custom Forged. Velgen naar ieder gewenst ontwerp te produceren.

2022

Giva Wheels levert meer dan 250 merken, 4.2 miljoen velgen, 1.3 miljoen banden

2023

Oprichting van Giva Works B.V.: specialisatie in online verkoop van hoogwaardige bedrijfswagen accessoires.

Giva wheels is geen conventioneel bandenservice bedrijf. Wij richten ons uitsluitend op het verkopen en monteren van velgen en complete wielsets die door Giva wheels aan u verkocht zijn. Wij monteren enkel uw eigen meegenomen banden als deze gemonteerd moeten worden op velgen die bij Giva Wheels zijn aangekocht.

Giva wheels richt zich niet op het verkopen van (nieuwe) losse banden die op uw oude velgenset gemonteerd moeten worden. Giva Wheels voert geen winter-zomerwissel uit van uw eigen meegebrachte wielset en biedt geen seizoensopslag aan. Giva Wheels biedt geen diensten aan als bandreparaties, balanceringen en velgherstellingen. Hiervoor verwijzen wij u door naar een regulier bandenservicebedrijf.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken