Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alutec

Alutec velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Alutec is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Alutec design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Alutec velgen. Bij diverse modellen van Alutec kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi, Volkswagen en Ford. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Alutec velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Alutec, variërend van 14 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Alutec velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Alutec

ALUTEC velgen worden gemaakt volgens de hoogste productienormen, waarbij de volledige expertise van hun medewerkers wordt ingezet. Het resultaat is een unieke kwaliteit die voldoet aan de strengste eisen en een fascinerend innovatief design. Als specialist in gepolijste velgen levert Alutec een stijl voor vrijwel elk automodel. Ook voor uw auto - wij garanderen het! De UV-bestendige coatings die wij gebruiken, maken uw wielen uiterst robuust en geven uw auto net dat beetje extra om er een meesterwerk van te maken.
Bewegen in stijl - wil je absolute vrijheid tijdens het rijden zonder aan stijl te moeten inboeten? Dan zijn ALUTEC velgen precies wat je zoekt! Zelfs wanneer ze stilstaan, stralen deze lichtmetalen velgen pure energie uit. Maar het is op de weg dat ze echt hun volle kracht onthullen en u in stijl voortstuwen - of het nu tijdens een ontspannen cruise door de stad is of tijdens een weekendtrip op uitdagende routes. Alutec is het merk voor alle fijnproevers voor wie geen afstand te groot is en autorijden een uiting van vreugde.

Lichtmetalen velgen van ALUTEC zijn gemaakt om op te vallen op de weg en geven uw auto de uitdrukkingskracht die het verdient. Ontdek de compromisloze stijlen met een expressief karakter. De uitstekende designs zijn niet bedoeld voor kortstondig plezier, maar zullen u voor lange tijd aan uw wagen binden. Tijdloos. Modern. En altijd met dat "wow"-effect. Wij zijn klaar voor meer stijl op de weg. U ook?

ALUTEC lichtmetalen velgen zijn meer dan alleen de gebruikelijke velg. Afgestemd op de eisen van de weg, ontsluiten ze het volledige potentieel van uw voertuig. Zowel qua rijgedrag als qua looks. Voel de snelheid, voel het contact met de weg, ervaar de vrijheid. Voor ons is rijden meer dan van A naar B komen. Voor ons is rijden meer dan zo snel mogelijk de bestemming bereiken. Het is onafhankelijkheid en krachtige emotie tot in het kleinste detail. ALUTEC velgen brengen precies deze levensstijl voor u op de weg, elke dag opnieuw.

Beweging, stijl en emotie - dat zijn de waarden die ALUTEC vormgeven. Ontwikkeld in 1996, zijn ze vandaag de dag een van de meest succesvolle merken van lichtmetalen velgen in Duitsland en internationaal. Onze visie is nooit veranderd: voortdurend velgen ontwikkelen volgens de laatste trends met behoud van maximale kwaliteitsnormen. Social media campagnes in samenwerking met kunstenaars en influencers zijn slechts één van de manieren waarop wij de grenzeloze creativiteit rondom onze producten laten zien. Onze velgen zijn gemaakt door designliefhebbers voor designliefhebbers. Veeleisende stijlen geven daarom tot op de dag van vandaag vorm aan onze productportefeuille. Ze bieden expressieve statements voor op de weg, en dat alles tegen een betaalbare prijs. Bij ALUTEC zijn ze ervan overtuigd dat smaak, normen en stijl geen kwestie van geld zijn.

Alutec velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Alutec velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
Alutec heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de Alutec velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van Alutec Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van Alutec zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Alutec zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Alutec modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Alutec lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Alutec velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Alutec velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Alutec velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende Alutec velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Alutec velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Alutec is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment Alutec velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Alutec velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Alutec leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Alutec op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Alutec velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Alutec velgen, daarnaast worden Alutec velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Alutec velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Alutec velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Alutec gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Alutec optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Alutec velgen?

Alutec gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Alutec op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Alutec bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Alutec bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!