Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alpha Offroad

Alpha Offroad Wheels: Robuuste 4x4 velgen voor avontuurlijke rijders

Alpha Offroad Alloy Wheels, ontstaan uit de expertise van Rota, bekend om hun duurzame trackwielen, biedt een assortiment robuuste en opvallende velgen speciaal ontworpen voor de offroad, 4x4 en pickup markt. Deze velgen zijn voornamelijk beschikbaar in 6 studs-passingen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor voertuigen zoals de Ford Ranger, Mitsubishi L200, Mercedes-Benz X-Klasse, VW Amarok en Toyota Hilux.

Het assortiment omvat de Barricade in mat zwart (20 inch), de Gauntlet beschikbaar in hypergrijs, matzwart getint brons (beide 20 inch), en mat zwart (18 en 20 inch). De Maverick-serie biedt een stoere look in mat zwart en mat zwart met bronstinten gezicht (18 en 20 inch). De Nomad-lijn in hyper grijs, mat zwart en matzwart met getint gezicht (allemaal 20 inch) en de Surge in glanzend zwart (20 inch) completeren het aanbod. Alpha Offroad Alloy Wheels zijn de ideale keuze voor avonturiers en liefhebbers van het buitenleven die zowel stijl als functionaliteit zoeken in hun 4x4 of pickup.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alpha Offroad velgen voor uw voertuig te vinden.

Alpha Offroad velgen overzicht

Alpha Offroad velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de Alpha Offroad velgenlijn, ideaal voor 4x4 en pickups. Beschikbaar in diverse designs en maten, perfect voor Ford Ranger, Toyota Hilux en meer.

Bestel velgen van Alpha Offroad en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Alpha Offroad velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Alpha Offroad velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Alpha Offroad velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Alpha Offroad velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Alpha Offroad velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Alpha Offroad velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Alpha Offroad velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Alpha Offroad velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Alpha Offroad velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Alpha Offroad velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Alpha Offroad velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Alpha Offroad online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Alpha Offroad eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Alpha Offroad velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Alpha Offroad velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Alpha Offroad velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Alpha Offroad bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Alpha Offroad velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Alpha Offroad velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken