Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Alpha Offroad

Alpha Offroad velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Alpha Offroad velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Alpha Offroad, variërend van 18 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Alpha Offroad velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Alpha Offroad velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Alpha Offroad velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Alpha Offroad velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Alpha Offroad leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Alpha Offroad op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Alpha Offroad velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Alpha Offroad velgen, daarnaast worden Alpha Offroad velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Alpha Offroad velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Alpha Offroad velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Alpha Offroad gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Alpha Offroad optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Alpha Offroad velgen?

Alpha Offroad gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Alpha Offroad op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Alpha Offroad bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Alpha Offroad bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Uitstekend!
9.6
Gebaseerd op 2862 reviews
Uitstekende service
G. - Antwerpen
In mei 2022 had ik een mooie setje velgen plus een setje antidiefstal moeren besteld hier. Die zomer kon ik de velgen helaas niet monteren omwv redenen dus had ik ze maar gestockeerd. Nu een jaar later, afgelopen maand wou ik ze laten plaatsen en kwam ik tot te conclusie dat er geen setje antidiefstal was meegeleverd. Grotendeels mij. Fouts omdat ik dit toen niet gecontroleerd had, maar de gedachte had dat giva wheels altijd wel in orde was met alles zoals met mijn eerder bestellingen. Ik had contact opgenomen met giva wheels en helaas kon een medewerker dit niet meer checken. Maar de beste man wou mij toch niet in de kou laten staan en heeft per direct een nieuw setje voor me besteld en deze laten opsturen. Een week later had ik deze al in huis. Ik kan niet anders dan vol lof zijn na deze service bij giva wheels. Bedankt en doe zo verder.
Een tevreden klant
Jonathan - Bredene
Na een paar keer te mailen over de info van bepaalde velgen. Werd ik goed geholpen en heb ik een juiste keuze kunnen maken. Alles past perfect onder mijn auto. TPMS sensoren werkten direct. Alles was netjes verpakt en goed afgeleverd. Ik zou in de toekomst zeker nog velgen bestellen bij Giva Wheels.
Zeer tevreden
Aris Gies - Puurs
Geen schade aan de velgen of banden. Ze waren goed gemonteerd en uitgelijnd. Ook bezorging was goed. Stevig ingepakt. Echt top. Het enige minpuntje (nu ben ik echt aan het muggenzitten), er zat nog vet op de velgen van de montage van de banden op de velg. Dat is het enige ’’minpuntje’’. Heel tevreden. Heb m’n vrienden ook aangeraden zeker eens te bekijken wat voor hun auto’s mogelijk is.
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!