Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Carmani

Carmani velgen: Topkwaliteit voor een uitstekende prijs

Carmani, het zustermerk van OXIGIN, onderscheidt zich door het aanbieden van lichtmetalen velgen die zowel aantrekkelijk zijn in design als voordelig in prijs. Met een breed scala aan modellen die voldoen aan ABE- en ECE-normen, maakt Carmani het gemakkelijk om uw auto te voorzien van hoogwaardige wielen zonder ingrijpende aanpassingen.

Van de CA17 Fritz in Black tot de CA20 Ludwig, Carmani's assortiment biedt een rijke variëteit aan maten, van 16" tot 22", en kleuren, waardoor er voor elke autoliefhebber een perfecte match is. Deze velgen zijn niet alleen een aanvulling op de stijl van uw auto, maar garanderen ook veiligheid en duurzaamheid, zoals blijkt uit hun TÜV-certificering.

Carmani combineert moeiteloos esthetiek met functionaliteit. Of u nu kiest voor de elegante Light Silver of de stoere Black with Polished Face, elke velg van Carmani belooft uw auto te transformeren met een vleugje klasse en een belofte van kwaliteit. Ontdek het complete aanbod en vind de ideale lichtmetalen velgen die bij uw wensen en de stijl van uw auto passen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Carmani velgen voor uw voertuig te vinden.

Carmani velgen overzicht

Carmani velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Carmani's breed assortiment van lichtmetalen velgen met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Stijlvol, divers en TÜV-gecertificeerd voor uw auto.

Bij diverse modellen van Carmani kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW en Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Carmani velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Carmani en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Carmani velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Carmani velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Carmani velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Carmani velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Carmani velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Carmani velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Carmani velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Carmani velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Carmani velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Carmani velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Carmani velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Carmani online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Carmani eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Carmani velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Carmani velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Carmani velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Carmani bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Carmani velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Carmani velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken