Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Foose

Over Foose

Foose wielen zijn het enige wiel merk dat u zult vinden dat volledig wordt onderschreven door de wereldberoemde koning van de douane, en de kwaliteit die je getuige van hun producten draagt met zich mee dat hetzelfde prestige. Foose wielen vertegenwoordigen het toppunt van klassieke auto en resto-mod prestaties. Of het nu Chevy, Ford, Dodge of eender welke Amerikaanse klassieker is, Foose heeft een passende set of smeedt een nieuwe set. Hun custom smeedwerk komt met hetzelfde prestige als alles wat door het MHT 36.000 vierkante voet Los Angeles hoofdkwartier gaat. Dit betekent niet alleen dat hun velgen nauwgezet met de hand worden gemaakt en afgewerkt in elke kleur die je maar wilt (matzwart, chroom, brons, noem maar op), maar ook dat hun distributienetwerk zo snel mogelijk zal leveren.

Neem het aan van de winnaar van meerdere Ridler Awards, als je klaar bent om je auto om te toveren in de hot rod van je dromen, verdient Foose bovenaan je boodschappenlijstje te staan. Foose wielen zijn verkrijgbaar in een enorme waaier van maten en offsets, van 15 inch tot 26 inch, van deep dish tot smal en flush.

Foose velgen overzicht

Foose velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Foose weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Foose velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Foose treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Foose zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Foose, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Foose velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Foose velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Foose velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Foose leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Foose op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Foose velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Foose velgen, daarnaast worden Foose velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Foose velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Foose velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Foose gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Foose optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Foose velgen?

Foose gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Foose op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Foose bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Foose bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!