Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Dotz 4x4

Dotz 4x4 velgen: Stijl en kracht voor uw voertuig

Sinds 1999 zijn Dotz 4x4 velgen een toonbeeld van superieure kwaliteit en stijlvol design. Met hun Oostenrijkse oorsprong en wereldwijde trendreflectie, combineert Dotz vakmanschap met innovatieve stijlen, gericht op de automobielkenner. Deze velgen, bekend om hun robuustheid en duurzaamheid, zijn ideaal voor uitdagende wegomstandigheden, inclusief winterse omgevingen.

De Dotz 4x4 serie omvat een reeks designs die zowel esthetiek als functionaliteit benadrukken. Deze velgen zijn niet alleen een visuele verrijking voor uw voertuig, maar verzekeren ook topprestaties onder diverse weersomstandigheden. Met TÜV-certificering bent u gegarandeerd van veiligheid en kwaliteit die aan de strengste normen voldoet.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dotz 4x4 velgen voor uw voertuig te vinden.

Dotz 4x4 velgen overzicht

Dotz 4x4 velgen gemakkelijk online bestellen

Verhoog de prestaties en het uiterlijk van uw 4x4 met onze Dotz 4x4 velgen. Betrouwbaar, stijlvol en TÜV-gecertificeerd voor optimale veiligheid en duurzaamheidAlle Dotz 4x4 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Dotz 4x4 geeft garantie op alle gepolijste velgdelen. U kunt Dotz 4x4 velgen met gepolijste velgen dus ook inzetten voor uw winterset of all-season set. Het zout en pekel heeft niet langer invloed op de velgen. Met de designs van Dotz 4x4 kunt u ook in de winter chique en trendy voor de dag komen. Dankzij de zeer duurzame SRC-lak (Salt & Sun Resistant Coating) rijdt u ook bij sneeuw en ijs in de stijl als u in de zomer wilt zien. Immers, beschadigingen en door oxidatie veroorzaakte verkleuringen - en ook UV-licht - worden betrouwbaar tegengehouden.

Bestel velgen van Dotz 4x4 en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Dotz 4x4 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dotz 4x4 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Dotz 4x4 velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Dotz 4x4 velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Dotz 4x4 velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Dotz 4x4 velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Dotz 4x4 velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Dotz 4x4 velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Dotz 4x4 velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Dotz 4x4 velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Dotz 4x4 velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Dotz 4x4 online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Dotz 4x4 eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Dotz 4x4 velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Dotz 4x4 velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Dotz 4x4 velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Dotz 4x4 bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Dotz 4x4 velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Dotz 4x4 velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken