Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Dotz 4x4

Dotz 4x4 velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Dotz 4x4 is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Dotz 4x4 design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Dotz 4x4 velgen.

Alle Dotz 4x4 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Dotz 4x4, variërend van 15 inch tot en met 18 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Dotz 4x4 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Dotz 4x4

OTZ SURVIVAL.

Velgen voor individualisten, avonturiers en echte off-roaders.

Het avontuur met vierwielaandrijving begint meestal waar de meeste anderen het al lang opgegeven hebben. Maar deze situatie betekent meestal stress voor mens en materiaal. Met DOTZ SURVIVAL zit u aan de veilige kant als het om velgen gaat. Wij garanderen gecertificeerde producten van hoge kwaliteit uit Europa.

Voorbereiding is alles

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op je off-roadtochten en niet eens op de SURVIVAL-modus hoeft over te schakelen, bieden wij je een ruime keuze aan sterke velgen voor extreme situaties. Met DOTZ 4x4 hebt u een ruim assortiment 4x4-velgen voor zwaar gebruik tot uw beschikking.

De productie-eenheden en competentiecentra van DOTZ SURVIVAL zijn verantwoordelijk voor ontwikkeling, productie, inkoop, logistiek en marketing van de producten. Alle wielen worden gekenmerkt door originele uitrustingskwaliteit en beschikbaarheid op korte termijn.

Dotz 4x4 velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Dotz 4x4 zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Dotz 4x4 zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Dotz 4x4 modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Dotz 4x4 lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Dotz 4x4 velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Dotz 4x4 velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Dotz 4x4 velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Dotz 4x4 velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Dotz 4x4 velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Dotz 4x4 leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Dotz 4x4 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Dotz 4x4 velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Dotz 4x4 velgen, daarnaast worden Dotz 4x4 velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Dotz 4x4 velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Dotz 4x4 velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Dotz 4x4 gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Dotz 4x4 optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Dotz 4x4 velgen?

Dotz 4x4 gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Dotz 4x4 op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Dotz 4x4 bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Dotz 4x4 bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!