Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ohm

Over Ohm

Ohm Wheels zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor elektrische voertuigen. Dit betekent dat het hele fabricageproces van de wielen precies is afgestemd op uw Tesla. Alle Ohm wielen zijn volledig nieuw en originele stijlen die niet te vinden zijn op conventionele voertuigen. Wielspecificaties zijn ontworpen zonder compromis aan pasvorm.

Ohm wielen zijn tot in het kleinste detail met precisie ontworpen. Onze in-house ingenieurs houden rekening met zowel de verspringende en niet-verspringende fitments voor Teslas. Een verspringende montage betekent dat de achterwielen en banden iets breder zijn dan de voorwielen, waardoor de Tesla-velgen een betere tractie en een agressievere houding krijgen. Bovendien houden de Ohm-ingenieurs rekening met de gerelateerde concepten wieloffset en backspace. De offset van het wiel betekent dat de middellijn van het wiel verder van de as af ligt, waardoor het wiel een bredere houding aanneemt. De achterruimte meet hoe ver het wiel in de wielkuip steekt ten opzichte van de as en is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen interferentie is met de ophangingsarmen of andere mechanische systemen.

Ohm wielen voor Teslas zijn ontworpen om de originele (OE) wieldop met middenlogo te accepteren en zijn geschikt voor de fabrieks bandenspanningscontrolesystemen (TPMS). Alle Ohm wielen zijn naaf centrisch, wat ervoor zorgt dat ze precies passen over de middenflens van de remrotor, zodat het wiel concentrisch is met de wiellagers voor een juistere, beter gebalanceerde wiel / band montage en een soepelere rit.

Ohm velgen overzicht

Ohm velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Ohm weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Ohm velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Ohm treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Ohm zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Ohm, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Ohm velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Ohm velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Ohm velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Ohm leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Ohm op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Ohm velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Ohm velgen, daarnaast worden Ohm velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Ohm velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Ohm velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Ohm gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Ohm optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Ohm velgen?

Ohm gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Ohm op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Ohm bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Ohm bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!