Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Wolfrace

Wolfrace velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Wolfrace velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Wolfrace, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Wolfrace velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Wolfrace

In de afgelopen vijftig jaar is het merk Wolfrace synoniem geweest voor betaalbare, toonaangevende stijlbewuste producten van hoge kwaliteit. Het huidige assortiment stijlvolle lichtmetalen velgen biedt een enorme keuze aan designs, kleuren en passingen voor een breed scala aan voertuigen, waaronder 4×4's en SUV's.

Ons premium assortiment wielen wordt compleet geleverd met tot wel vijf jaar garantie en een zeer gewilde TUV certificering

Wolfrace loopt altijd voorop met productie- en kwaliteitscontroletechnieken en is momenteel het enige Britse aftermarket-merk van lichtmetalen velgen dat vijf jaar garantie kan bieden op sommige van onze standaard lichtmetalen velgen.

Ons hoofdkantoor in Maldon, Essex is de centrale spil van het bedrijf: verkoop, marketing en distributie werken samen met ons 30.000 m² grote distributiecentrum waar wekelijks duizenden Wolfrace-legeringen rechtstreeks naar ons dealernetwerk in Europa en over de hele wereld worden verzonden.

Het Wolfrace merk en productassortiment geniet een benijdenswaardige geloofwaardigheid in de markt van lichtmetalen velgen en de kwaliteit is ongeëvenaard, bijvoorbeeld, sommige van onze Wolfrace wielen zijn TUV goedgekeurd met een garantie van vijf jaar op geselecteerde afwerkingen. Het assortiment is ook een goedgekeurd product voor Renault UK.

Wolfrace Eurosport - ROAD

Onze toonaangevende reeks lichtmetalen velgen wordt steeds beter en bevat een aantal van onze best verkochte wielen zoals de Assassin GT2, Assassin en Munich - veel van deze wielen zijn ook geschikt voor bedrijfswagens zoals de VW Transporter T6 en Vauxhall Vivaro bestelwagens. Kies Wolfrace Eurosport als u zich wilt onderscheiden van de massa.

Wolfrace Explorer - VOOR OP DE WEG

Gefabriceerd volgens de hoogste normen Wolfrace Explorer legeringen zijn enkele van de beste wielen die de lichtmetalen wielen industrie te bieden heeft

Wolfrace Explorer lichtmetalen velgen zijn een perfecte keuze om uw off-roader de finishing touch te geven die hij verdient. Stralende kwaliteit en klasse uw voertuig zal echt in een competitie van zijn eigen.

Trakteer uzelf vandaag nog op een set Wolfrace Explorer lichtmetalen velgen!

Wolfrace Trackready - TRACK
Het Wolfrace Pro lite wiel is een 10 spaaks track ready design wiel.
Het Wolfrace Pro lite wiel is perfect geschikt voor weg- en circuitvoertuigen. Ze zijn ontwikkeld samen met het Racing BTCC team en zijn gemonteerd op hun VW Racing Cup racewagens.

Wolfrace 71 - LUXE

Een hoogwaardige reeks van passagier, 4×4 en luxe SUV legeringen, maten omvatten 18?, 19? 20? en 22?. Deze velgen zijn het meest geschikt voor luxe autobezitters met een veeleisende smaak voor kwaliteit en stijl.

Wolfrace velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Wolfrace velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Wolfrace velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Wolfrace leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Wolfrace op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Wolfrace velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Wolfrace velgen, daarnaast worden Wolfrace velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Wolfrace velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Wolfrace velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Wolfrace gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Wolfrace optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Wolfrace velgen?

Wolfrace gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Wolfrace op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Wolfrace bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Wolfrace bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!