Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Wolfrace

Wolfrace: Betaalbare en stijlvolle lichtmetalen velgen

Wolfrace, een pionier in de wereld van lichtmetalen velgen, viert meer dan vijftig jaar van uitmuntendheid en innovatie in de wielindustrie. Dit Britse merk onderscheidt zich door zijn betaalbare, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige velgen die beschikbaar zijn in een veelzijdig aanbod aan designs, kleuren en inchmaten, geschikt voor een breed scala aan voertuigen.

De collectie van Wolfrace, waaronder de Wolfsburg, Assassin en de Overland serie, toont een verscheidenheid aan unieke ontwerpen, van klassiek zwart tot opvallende bronzen afwerkingen. De velgen zijn ontwikkeld met de nieuwste productietechnieken en strenge kwaliteitscontroles, waardoor ze een garantie van vijf jaar op geselecteerde modellen kunnen bieden, een zeldzaamheid in de aftermarket velgenindustrie.

Wolfrace's toewijding aan innovatie en kwaliteit maakt het een ideale keuze voor automobilisten die hun voertuig willen verrijken met velgen die zowel de esthetiek als de prestaties verbeteren. Door de combinatie van betaalbaarheid en stijl is Wolfrace een uitstekende optie voor diegenen die een statement willen maken zonder in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wolfrace velgen voor uw voertuig te vinden.

Wolfrace velgen overzicht

Wolfrace velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Wolfrace, het toonaangevende merk voor stijlvolle en betaalbare lichtmetalen velgen met een breed assortiment voor diverse voertuigen, waaronder 4x4's en SUV's.

Bij diverse modellen van Wolfrace kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Wolfrace en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Wolfrace velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Wolfrace velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Wolfrace velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Wolfrace velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Wolfrace velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Wolfrace velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Wolfrace velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Wolfrace velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Wolfrace velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Wolfrace velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Wolfrace velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Wolfrace online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Wolfrace eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Wolfrace velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Wolfrace velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Wolfrace velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Wolfrace bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Wolfrace velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Wolfrace velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken