Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo MIM

MIM Ruote velgen: Italiaanse elegantie en prestatie

MIM Ruote, opgericht in 1982, is een Italiaans bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige lichtmetalen velgen. Als een ISO TS 16949 gecertificeerde fabrikant, combineert MIM Ruote technische expertise met esthetisch design om een reeks velgen te bieden die zowel in kwaliteit als in stijl uitblinken. Elk model in hun collectie is vernoemd naar een Italiaanse stad, wat bijdraagt aan de unieke identiteit en het erfgoed van het merk. MIM Ruote's assortiment omvat een verscheidenheid aan ontwerpen, geschikt voor een breed scala aan voertuigen en stijlvoorkeuren. Modellen zoals de MIM EVO001, MILANO EVO en MONZA zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals zwart met gepolijste voorkant, mat zwart en zilver, en in maten variërend van 14 tot 19 inch. De SPORTING-serie biedt extra opties in grijs, zilver en mat zwart, beschikbaar in maten van 14 tot 18 inch. Deze wielen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook gemaakt volgens strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel alledaags gebruik als voor de meer prestatiegerichte automobilist. MIM Ruote's toewijding aan kwaliteit en design maakt hen tot een uitstekende keuze voor diegenen die waarde hechten aan vakmanschap en stijl. Met een rijke geschiedenis en een moderne benadering van wielontwerp, biedt MIM Ruote een perfecte mix van Italiaanse elegantie en technische prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MIM velgen voor uw voertuig te vinden.

MIM velgen overzicht

MIM velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek MIM Ruote Alloy Wheels - Italiaans vakmanschap sinds 1982. Stijlvolle, hoogwaardige velgen in diverse maten en ontwerpen.

Bestel velgen van MIM en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande MIM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte MIM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op MIM velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe MIM velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik MIM velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen MIM velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of MIM velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of MIM velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke MIM velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden MIM velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De MIM velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u MIM online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van MIM eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn MIM velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw MIM velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik MIM velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van MIM bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste MIM velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke MIM velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken