Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Steel Wheels

Stalen velgen: Topkwaliteit & duurzaamheid voor elke auto

Stalen velgen, bekend om hun robuustheid en duurzaamheid, zijn een uitstekende keuze voor een breed scala aan voertuigen. Deze velgen zijn speciaal ontworpen om zware wegomstandigheden te doorstaan, waardoor ze een lange levensduur hebben met minimaal onderhoud. Dit maakt ze niet alleen economisch aantrekkelijk, maar ook uiterst veilig.

De voordelen van stalen velgen omvatten hun weerstand tegen winterse omstandigheden en verminderde gevoeligheid voor schade door strooizout. Dit is vooral voordelig voor gebruik in koude klimaten. Hun kostenbesparende aard maakt ze aantrekkelijk voor bestuurders die kwaliteit zoeken zonder een hoge prijs. De eenvoudige, maar sterke constructie maakt ze ook gemakkelijk te repareren.

Stalen velgen zijn verkrijgbaar in diverse maten, van compacte 13-inch met steekmaat 4x100 of 5x112 voor bijvoorbeeld kleine stadauto's, aanhangers en caravans tot grote 20-inch modellen, wat ze een praktische optie maakt voor elk type automobilist. Ze zijn bijzonder geschikt voor winterbanden, wat handig is voor bestuurders die niet elk seizoen hun banden willen wisselen. Dit levert een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing op, terwijl het consistente veiligheid en prestaties onder alle omstandigheden garandeert.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte stalen velgen voor uw voertuig te vinden.

Stalen velgen overzicht

Stalen velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor stalen velgen voor duurzaamheid en veiligheid voor uw auto, aanhanger of caravan. Perfecte mix van kostenefficiëntie en betrouwbaarheid.

Bestel velgen van Steel Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande stalen velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte stalen velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op stalen velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe stalen velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik stalen velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen stalen velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of stalen velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of stalen velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke stalen velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden stalen velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De stalen velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u stalen online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van stalen eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn stalen velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw stalen velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik stalen velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van stalen bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste stalen velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke stalen velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken