Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo TSW

Over TSW

TSW lichtmetalen velgen ontwerpt en ontwikkelt een verbluffende reeks verspringende aangepaste aftermarket-wielen die bij uw voertuig passen.
Niets onderscheidt uw auto of SUV zo goed als een nieuwe set opvallende custom wielen van TSW. Maak een gedurfd statement door precies het juiste ontwerp, de juiste afwerking en maat te kiezen uit onze collectie lichtmetalen aftermarket-wielen. U zult ontdekken dat onze wielen even opmerkelijk zijn vanwege hun compromisloze kwaliteit, precisietechniek, geavanceerde materialen en revolutionaire fabricageprocessen als vanwege hun verbluffende ontwerpen.

Het is meer dan een filosofie. Het is meer dan een zorgvuldig opgestelde missie. Het is wie we zijn als mensen. Het is waar we in geloven. Het is wat ons motiveert. Het is ons gevoel van goed en fout.

Wij geloven dat er altijd een betere manier is. Er is altijd een betere manier om producten te maken. We zullen altijd betere producten kunnen ontwerpen dan we nu hebben. We zullen in de toekomst efficiënter zijn dan nu. Er is altijd een betere manier om klanten te bedienen. Misschien omdat onze wortels in racen liggen, weten we dat hoe snel je vandaag ook bent, je nog steeds sneller kunt gaan. Het kan een beter onderdeel zijn, betere banden of een andere lijn in een kritieke hoek. We stoppen nooit met pushen. We stoppen nooit met proberen morgen beter te doen dan wat we vandaag deden.

Wij geloven dat onze wielen meer doen dan alleen de wereld mooier maken. We proberen meer te doen dan alleen mooie wielen ontwerpen. Wij zijn van mening dat wielen veiligheidskritieke producten zijn en dat ze moeten worden ontworpen om het gewicht te dragen van de voertuigen die erop rijden. Hierover mag nooit twijfel bestaan. Wij vinden dat ze perfect bij het voertuig moeten passen en dat een halve millimeter wel degelijk verschil maakt. Wij geloven dat kwaliteit ertoe doet. We houden niet van compromissen, want soms is er geen ruimte voor fouten.

We geloven dat we een verschil kunnen maken, niet omdat het ons zal helpen meer wielen te verkopen, maar omdat het belangrijk is voor onze klanten en voor iedereen die op onze producten rijdt.

In de kern is dit wie we zijn.

TSW Alloy Wheels werd in de jaren '60 opgericht door een Formule 1-coureur en is sindsdien voortdurend betrokken geweest bij de motorsport. De meeste van onze op maat gemaakte wielen ontlenen hun naam aan 's werelds grootste racelocaties. TSW heeft zijn hoofdkantoor in Californië en bedient klanten over de hele wereld.

TSW velgen overzicht

TSW velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? TSW weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, TSW velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van TSW treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van TSW zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van TSW, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande TSW velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment TSW velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment TSW velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van TSW leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van TSW op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

TSW velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor TSW velgen, daarnaast worden TSW velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om TSW velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden TSW velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van TSW gemonteerd met banden?

U kunt velgen van TSW optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar TSW velgen?

TSW gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van TSW op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van TSW bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van TSW bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!