Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo TSW

TSW velgen: Innovatie en kwaliteit in aftermarket wielen

TSW, opgericht door een Formule 1-coureur in de jaren '60, is een iconisch merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte, hoogwaardige lichtmetalen velgen. Met een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit en precisie-engineering, biedt TSW een indrukwekkend assortiment aftermarket-wielen die uw auto of SUV onderscheiden.

De collectie van TSW is niet alleen opmerkelijk vanwege het verbluffende design, maar ook vanwege de geavanceerde materialen en revolutionaire fabricageprocessen. Elk wiel weerspiegelt de toewijding van TSW aan innovatie, waarbij continu wordt gestreefd naar verbetering en efficiëntie in zowel productontwerp als klantenservice. De filosofie van TSW is gebaseerd op het idee dat er altijd een betere manier is - een mantra die wordt weerspiegeld in elk aspect van hun producten en bedrijfsvoering.

TSW staat bekend om zijn uitgebreide collectie die wielen omvat zoals 'TSW Avalon', 'TSW Bathurst', 'TSW Bristol', en 'TSW Chicane'. Deze namen zijn geïnspireerd op 's werelds grootste racelocaties, een eerbetoon aan de rijke racehistorie van het merk. Elk wiel wordt gekenmerkt door zijn unieke esthetiek, van strakke, moderne lijnen tot meer klassieke en verfijnde designs, geschikt voor een breed scala aan persoonlijke voorkeuren en voertuigtypes.

Bovendien zijn veiligheid en precisie topprioriteiten voor TSW. De velgen worden ontworpen met het oog op het dragen van het voertuiggewicht, met een aandacht voor detail waarbij zelfs een halve millimeter verschil kan maken. Dit toont aan dat TSW niet alleen inzet op uiterlijk, maar ook op de veiligheid en prestaties van hun producten.

Kiezen voor TSW betekent kiezen voor een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit, en een passie voor autosport. Het is meer dan alleen mooie wielen ontwerpen; het is een streven naar het voortdurend verbeteren en leveren van producten die niet alleen de wereld mooier maken, maar ook veiliger. Dit is de kern van wie TSW is, een merk dat voortdurend streeft naar het leveren van uitmuntendheid in elk wiel dat ze produceren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TSW velgen voor uw voertuig te vinden.

TSW velgen overzicht

TSW velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de wereld van TSW velgen. Kies uit een scala aan verbluffende, op maat gemaakte aftermarket-wielen, perfect afgestemd op uw voertuig, met compromisloze k

Bestel velgen van TSW en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande TSW velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte TSW velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op TSW velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe TSW velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik TSW velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen TSW velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of TSW velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of TSW velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke TSW velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden TSW velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De TSW velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u TSW online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van TSW eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn TSW velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw TSW velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik TSW velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van TSW bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste TSW velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke TSW velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken