Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Baldr Wheels

Baldr Wheels: Topkwaliteit Duitse velgen met TÜV certificatie

Baldr Wheels, een embleem van Duitse engineering, staat synoniem voor kwaliteit en innovatie in de wereld van auto-velgen. Elk wiel wordt ontworpen met een ongeëvenaarde toewijding aan precisie en kwaliteit, gegarandeerd door TÜV certificering en een rigoureus kwaliteitsmanagementproces. Hun Flow Forged-technologie is een testimonium van hun streven naar hoge stabiliteit met een zo laag mogelijk gewicht, een kenmerk dat de prestaties van elk voertuig verbetert. De combinatie van hoogwaardige productieprocessen en de allerbeste grondstoffen zorgt ervoor dat Baldr Wheels hun hoge standaarden van kwaliteit consequent naleven.

Het assortiment van Baldr Wheels omvat de BW 0.01-serie, verkrijgbaar in Black Brushed Tinted, Brushed Bronze en Sparkling Silver, allemaal in 20 inch, die een verfijnde esthetiek bieden voor de moderne auto. De BW 0.02 Flow Forged serie, beschikbaar in strak zwart, mat brons en klassiek zilver (19 inch), combineert esthetiek met functionaliteit en biedt een perfecte balans tussen stijl en prestatie. Met Baldr Wheels kiest u voor velgen die niet alleen uw voertuig transformeren, maar ook voldoen aan de hoogste normen van Duitse kwaliteit en vakmanschap.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Baldr velgen voor uw voertuig te vinden.

Baldr velgen overzicht

Baldr velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de precisie van Duits ingenieurswerk met Baldr Wheels. TÜV gecertificeerd voor kwaliteit en duurzaamheid, verkrijgbaar in diverse stijlen en maten.

Bestel velgen van Baldr Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Baldr velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Baldr velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Baldr Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Baldr Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Baldr Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Baldr Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Baldr Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Baldr Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Baldr Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Baldr Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Baldr Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Baldr Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Baldr Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Baldr Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Baldr Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Baldr Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Baldr Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Baldr Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Baldr Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken