Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Butzi

Butzi velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Butzi velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van Butzi kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Butzi, variërend van 14 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Butzi velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Butzi

Al onze producten zijn het resultaat van onze zorg voor het ontwerp en de aandacht voor details, waarbij voorrang wordt gegeven aan de technische en veiligheidsaspecten die van het Butzi-gamma de meest logische optie op de markt maken.

Butzi velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Wat zijn Forged, Flow Forming of Forged Hybrid velgen?

Een upgrade voor een normaal gegoten velg is een proces dat Flow Forged heet. Deze methode wordt ook wel Flow Forming of Forged Hybrid genoemd, maar heeft niets met smeden te maken. De naam wordt vaak door marketeers gebruikt om een gevoel van kracht over te brengen. Ongeacht het feit dat er geen smeedwerk aan te pas komt, heeft deze productiemethode wel degelijk voordelen wat betreft de het versterken van het aluminium.

Het midden van de velg wordt uit een mal gegoten. Vervolgens wordt het onafgewerkte wiel op een machine geplaatst die het wiel verwarmt tot meer dan 400 graden. Twee roterende schijven rollen vervolgens het verwarmde wiel naar beneden, waardoor de uiteindelijke vorm en breedte worden gevormd. Door dit proces van warmte en druk kunnen wielproducenten minder materiaal gebruiken, wat het gewicht van de velg ten goede komt. De structuur van het aluminium verandert waardoor een wiel ontstaat dat dunner, sterker en aanzienlijk lichter (ongeveer 25%) is dan een traditioneel gegoten wiel, met een verbeterde sterkte en een lager gewicht dat vergelijkbaar is met volledig gesmede wielen.

Forged velgen zijn dus ideaal voor performance auto's waarbij elke kilo gewichtsbesparing telt zonder daarbij concessies te doen aan sterkte en veiligheid.

Grootste assortiment Butzi velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Butzi velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Butzi leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Butzi op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Butzi velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Butzi velgen, daarnaast worden Butzi velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Butzi velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Butzi velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Butzi gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Butzi optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Butzi velgen?

Butzi gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Butzi op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Butzi bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Butzi bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!