Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Butzi

Butzi velgen: Elegantie en prestatie in autodesign

Butzi, bekend om zijn zorgvuldige aandacht voor ontwerp en detail, biedt een assortiment velgen dat technische superioriteit en veiligheidsaspecten vooropstelt. Deze combinatie maakt de Butzi-serie een logische en aantrekkelijke keuze in de automarkt.

De collectie van Butzi omvat diverse ontwerpen, zoals de Acrab Black with Polished Face, de Apolo Flow Forged in Black, en de Mamba in diverse afwerkingen zoals Matt Brown en Red Candy. Deze variëteit toont Butzi's toewijding aan zowel esthetiek als prestatie, waarbij elke velg ontworpen is om de look en het rijgedrag van voertuigen te verbeteren.

Butzi's benadering van wielontwerp benadrukt hun focus op moderne trends en innovatieve productiemethoden. Dit is duidelijk zichtbaar in de diversiteit van hun aanbod, van de klassieke Hyper Silver afwerkingen tot de gedurfde Matt Gunmetal with Polished Face. Elk Butzi wiel is een toonbeeld van elegantie en prestatie, ontworpen om de meest veeleisende autoliefhebbers tevreden te stellen.

Of klanten nu op zoek zijn naar iets opvallends of subtiels, Butzi biedt een reeks opties die de identiteit van hun voertuig versterken. Met een assortiment dat zich uitstrekt over verschillende maten en stijlen, positioneert Butzi zich als een merk dat zowel vorm als functie belichaamt. Ontdek Butzi Velgen en geef uw voertuig een unieke upgrade die design en prestatie in perfecte harmonie brengt.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Butzi velgen voor uw voertuig te vinden.

Butzi velgen overzicht

Butzi velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Butzi Velgen, met een focus op design en detail, die een perfecte mix van technische kwaliteit en veiligheid bieden voor elke autoliefhebber.

Bestel velgen van Butzi en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Butzi velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Butzi velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Butzi velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Butzi velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Butzi velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Butzi velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Butzi velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Butzi velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Butzi velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Butzi velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Butzi velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Butzi online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Butzi eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Butzi velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Butzi velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Butzi velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Butzi bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Butzi velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Butzi velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken