Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Skoda OEM Wheels

Skoda OEM Wheels: Origineel design en kwaliteit voor uw Skoda

Skoda OEM Wheels zijn de ware belichaming van Skoda's toewijding aan kwaliteit en design, perfect gesynchroniseerd met de kenmerkende stijl en technische behoeften van Skoda-voertuigen. Deze originele fabrieksvelgen zijn ontworpen met de precisie en vakmanschap die nodig zijn om de prestaties en esthetiek van uw Skoda te versterken.

Elke Skoda OEM Wheel is nauwkeurig ontworpen om naadloos te integreren met uw Skoda-model, wat resulteert in een ongeëvenaarde rijervaring. Deze integratie verbetert niet alleen het rijgedrag, maar draagt ook bij aan de algehele veiligheid en stabiliteit van het voertuig. Of u nu door stedelijke straten navigeert of het platteland verkent, deze velgen bieden de ondersteuning die u nodig hebt.

Naast hun functionele voordelen, weerspiegelen Skoda OEM Wheels ook de rijke Tsjechische erfenis in hun design. Of u nu een elegante, klassieke look of een meer moderne, sportieve uitstraling verkiest, deze velgen versterken het unieke karakter van uw Skoda, waardoor het een onderscheidende verschijning krijgt.

Deze velgen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan strikte productienormen, waardoor ze duurzaam en betrouwbaar zijn. Ze zijn bestand tegen diverse rijomstandigheden, waardoor ze een langdurige prestatie en veiligheid garanderen.

Door te kiezen voor Skoda OEM Wheels, investeert u in velgen die speciaal ontworpen zijn voor uw Skoda, waardoor u verzekerd bent van een perfecte pasvorm en optimale prestaties. Deze originele velgen verbeteren niet alleen uw rijervaring, maar benadrukken ook het authentieke Tsjechische vakmanschap en de stijl van Skoda. Met Skoda OEM Wheels geeft u uitdrukking aan de unieke geest van uw voertuig en geniet u van een harmonieuze, stijlvolle en comfortabele rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Skoda OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Skoda OEM velgen overzicht

Skoda OEM velgen gemakkelijk online bestellen

Kies voor Skoda OEM Wheels, direct van de originele fabrikant, en ervaar de perfecte harmonie met uw Skoda.Alle Skoda OEM velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Skoda OEM Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Skoda OEM velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Skoda OEM velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Skoda OEM Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Skoda OEM Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Skoda OEM Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Skoda OEM Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Skoda OEM Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Skoda OEM Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Skoda OEM Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Skoda OEM Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Skoda OEM Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Skoda OEM Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Skoda OEM Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Skoda OEM Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Skoda OEM Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Skoda OEM Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Skoda OEM Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Skoda OEM Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Skoda OEM Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken