Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

DS velgen: Franse elegantie en innovatie voor uw auto

DS Automobiles, een merk dat bekend staat om zijn Franse elegantie en innovatieve design, biedt een assortiment aan luxe voertuigen zoals de DS 3 en DS 7. Onze selectie DS velgen is speciaal ontworpen om het unieke en verfijnde karakter van DS modellen te versterken, terwijl ze ook de prestaties verbeteren. Deze velgen zijn ideaal voor DS-eigenaren die hun auto willen personaliseren met een stijlvolle en functionele upgrade.

Vervaardigd met een focus op kwaliteit en verfijning, combineren onze DS velgen duurzaamheid met een elegant ontwerp. Ze bieden niet alleen een visuele upgrade, maar verbeteren ook de rijprestaties door een evenwichtige verhouding tussen gewicht en sterkte. Met een scala aan ontwerpen, van subtiel en chic tot modern en opvallend, bieden onze velgen u de mogelijkheid om uw DS aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Kies voor onze velgen om de unieke combinatie van Franse elegantie en innovatie van uw DS te benadrukken en geniet van een verhoogde rijervaring.

Geef uw DS een verfijnde touch met onze stijlvolle velgen. Perfect voor DS 3, DS 7 en meer, verhoogt de elegantie en prestaties.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw DS?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

Selecteer het model van uw DS

DS 3 Crossback

DS 4 Crossback

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken