Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo itWheels

itWheels: Passie en design in autovelgen

itWheels vertegenwoordigt een unieke benadering in de wereld van autovelgen, waarbij elke creatie een verhaal van verboden liefde en verleiding vertelt. Het merk speelt met het concept van het verbodene, waarbij het element vuur centraal staat. Deze benadering resulteert in perfect gevormde, onberispelijke aluminium wielen die niet alleen het oog, maar ook de ziel aanspreken.

Het assortiment van itWheels, zoals de Alice, Alisia en Emily, is een toonbeeld van deze filosofie. Elk ontwerp is een verleidelijke fusie van passie, perfecte vormgeving en adembenemend design. Het merk belooft een constante verlangen naar productuitbreidingen, waarbij elke nieuwe introductie de zintuigen opnieuw ontvlamt.

De keuze voor oranje als merkkleur symboliseert de vurige passie en verboden liefde die itWheels uitdraagt. Deze kleur weerspiegelt de warmte en intensiteit van het merk, waardoor het een onuitwisbare indruk achterlaat op elke autoliefhebber. Met itWheels kiest u niet alleen voor een wiel, maar voor een reis vol passie, verfijning en glamour. Laat u meeslepen in de wereld van itWheels en ervaar hoe uw auto getransformeerd wordt door de magie van hun ontwerpen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte itWheels velgen voor uw voertuig te vinden.

itWheels velgen overzicht

itWheels velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek itWheels, waar elk wiel een meesterwerk van passie en verleiding is. Ervaar de unieke combinatie van innovatief design en sensuele esthetiek.

Bij diverse modellen van itWheels kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Mercedes-Benz en Volvo. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle itWheels velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van itWheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande itWheels velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte itWheels velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op itWheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe itWheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik itWheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen itWheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of itWheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of itWheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke itWheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden itWheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De itWheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u itWheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van itWheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn itWheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw itWheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik itWheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van itWheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste itWheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke itWheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken