Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Rial

Rial velgen: Sportieve elegantie en Duitse kwaliteit

Rial, opgericht in 1978, is een gerenommeerde fabrikant van lichtmetalen velgen, gekenmerkt door een diepgewortelde sportieve identiteit. Deze identiteit is ontstaan uit een rijke geschiedenis in de autosport, inclusief deelname aan de Formule I in de jaren tachtig en het exclusief leveren van velgen voor de ADAC PROCAR raceklasse sinds 2007.

Onze collectie van Rial Velgen is het toonbeeld van Duitse kwaliteit, perfectie en sportieve elegantie. Of u nu kiest voor de Rial M10, met zijn klassieke elegantie, of de Rial Lucca, elk model in ons assortiment is ontworpen om de esthetiek en prestaties van uw voertuig te verhogen.

Bij Rial combineren ze vakkundig ontwerp met technische expertise om een reeks velgen te bieden die zowel in de zomer als in de winter optimaal presteren. Van stijlvolle zilveren afwerkingen tot gedurfde zwarte tinten, onze velgen zijn gemaakt om elk voertuig te transformeren, van dagelijkse wagens tot sportauto's.

Kies Rial voor een naadloze fusie van sportiviteit, stijl en betrouwbaarheid. Onze wielen, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, zijn de perfecte keuze voor autoliefhebbers die waarde hechten aan esthetiek en superieure prestaties. Ontdek de wereld van Rial en rijd met vertrouwen en stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Rial velgen voor uw voertuig te vinden.

Rial velgen overzicht

Rial velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar het summum van Duitse vakmanschap met Rial Velgen. Perfect voor sportieve en elegante voertuigen. Ontdek ons diverse assortiment vandaag!

Bij diverse modellen van Rial kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Rial velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Rial en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Rial velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Rial velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Rial velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Rial velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Rial velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Rial velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Rial velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Rial velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Rial velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Rial velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Rial velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Rial online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Rial eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Rial velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Rial velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Rial velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Rial bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Rial velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Rial velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken