Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Sparco

Sparco velgen gemakkelijk online bestellen

Het Italiaanse Sparco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende kwaliteit in combinatie met Italiaanse perfectie in design. Elegante, sportieve velgen van Sparco tillen het karakter van de auto waaronder ze worden geïnstalleerd naar een hoog niveau. In iedere Sparco velg ziet u de Italiaanse passie terug in het ontwerp van de velg.

Alle Sparco velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Sparco, variërend van 14 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Sparco velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Sparco

Sparco Wheels zijn ontworpen door OZ. Creativiteit, innovatie en ervaring vormen de basis van de OZ-formule. OZ is een echt authentiek voorbeeld van Italiaanse superioriteit in de wereld van wielen, waardoor het de gouden standaard is in race-geïnspireerd Italiaans design.

Alle Sparco Wheels zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in overeenstemming met OZ's race-DNA, de uiterste uitdrukking van technologie en "winnende houding". Bij OZ betekent het ontwerpen van een wiel aandacht voor detail - in de materialen en het ontwerp - bij het nastreven van een enkelvoudig doel: innovatie. Het ongelooflijke aantal overwinningen en wereldtitels dat OZ tot zijn onderscheidingen rekent, vormt de kern van uitmuntendheid en het meest tastbare bewijs van de kwaliteit en prestaties van Sparco Wheels-producten, ontwikkeld door OZ.

Engineered by OZ, een pluspunt qua kwaliteit. Naast de geavanceerde productieprocessen, typisch voor de meest geavanceerde bedrijven, worden veel behandelingen en technologieën exclusief door OZ ontwikkeld. Geen compromis: onze inzet stopt niet bij het aanbieden van het veiligste en best presterende product op de markt. We zijn zo geobsedeerd door het testen van de kwaliteit van onze grondstoffen dat de meeste legeringen die we in onze wielen gebruiken, in eigen huis worden gemaakt.

Gecertificeerde kwaliteit is een actuele, authentieke bedrijfsfilosofie die kwaliteit en klanttevredenheid centraal stelt bij elke activiteit. Het doel is het "perfecte wiel", een product gemaakt volgens de hoogste productienormen en getest in elke fase van de productiecyclus, in overeenstemming met de strenge richtlijnen die zijn opgesteld door externe certificeringsinstanties (internationale en binnenlandse certificeringsinstanties zoals NAD, UN/ECE 124, TÜV en JWL) en met nog strengere interne kwaliteitsnormen die OZ zichzelf stelt. In feite zijn alle Sparco-wielen TÜV-gecertificeerd en doorstaan ze bovendien nog een reeks interne tests die de algehele kwaliteit van het wiel bepalen.


Sparco velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Sparco velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Sparco velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Sparco leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Sparco op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Sparco velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Sparco velgen, daarnaast worden Sparco velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Sparco velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Sparco velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Sparco gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Sparco optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Sparco velgen?

Sparco gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Sparco op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Sparco bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Sparco bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!