Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Sparco

Sparco velgen: Italiaans design en technische superioriteit

Sparco Wheels, ontworpen door het gerenommeerde OZ, belichamen de essentie van Italiaanse superioriteit in wielontwerp. Met een erfgoed geworteld in creativiteit, innovatie en een rijke racehistorie, vertegenwoordigt Sparco de gouden standaard in race-geïnspireerd Italiaans design. Elk Sparco wiel weerspiegelt OZ's toewijding aan detail en innovatie, gericht op het creëren van niet alleen functionele, maar esthetisch verbluffende wielen.

Deze wielen zijn het resultaat van rigoureuze ontwikkeling en testen, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde productietechnieken en exclusieve behandelingen ontwikkeld door OZ. De kwaliteit van de grondstoffen en de productieprocessen is uitzonderlijk, met veel legeringen die in-house worden gemaakt. Dit weerspiegelt OZ's obsessie met kwaliteit en de veiligheid van hun producten.

Het Sparco-assortiment, TÜV-gecertificeerd en onderworpen aan zowel externe als interne kwaliteitscontroles, omvat diverse modellen zoals de Assetto Gara, Dakar, DRS, FF 1, Gravel, Podio, Pro Corsa, Record, Terra en Trofeo, verkrijgbaar in verschillende maten, afwerkingen en kleuren. Deze variëren van mat zwart en brons tot speciale uitvoeringen zoals grafiet en goud met blauwe belettering, waardoor er voor elke auto en stijlvoorkeur een passend wiel beschikbaar is.

Kies Sparco Wheels voor een combinatie van prestatie, stijl en ongeëvenaarde kwaliteit - een weerspiegeling van echte Italiaanse wielontwerp excellentie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Sparco velgen voor uw voertuig te vinden.

Sparco velgen overzicht

Sparco velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Sparco Wheels, ontwikkeld door OZ voor een ultieme combinatie van Italiaanse stijl, innovatie en race-DNA, perfect voor elke autoliefhebber.Alle Sparco velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Sparco en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Sparco velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Sparco velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Sparco velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Sparco velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Sparco velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Sparco velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Sparco velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Sparco velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Sparco velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Sparco velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Sparco velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Sparco online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Sparco eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Sparco velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Sparco velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Sparco velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Sparco bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Sparco velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Sparco velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken