Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Variant Wheels

Variant Alloy Wheels: Innovatieve velgen met luxe uitstraling

Variant Alloy Wheels, met meer dan 15 jaar ervaring in de wielenindustrie, staat synoniem voor innovatie, kwaliteit en stijl. Dit merk onderscheidt zich door zijn toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteitsstandaarden in zowel gesmede als flowgevormde wielen, gebruikmakend van geavanceerde technologieën zoals koude verticale vorming. De focus ligt op het bieden van nauwkeurige pasvormen voor een breed scala aan luxe en high-performance voertuigen, terwijl de compatibiliteit met TPMS-systemen en de mogelijkheid voor high performance rem-upgrades worden gegarandeerd. De ontwerpen van Variant Wheels zijn gericht op het creëren van de diepste holtes in de markt, zonder in te boeten aan functionaliteit en veelzijdigheid. Dit resulteert in wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een breed scala aan voertuigtoepassingen ondersteunen. De collectie, waaronder modellen als Argon, Helium, Krypton, Radon en Xenon, toont een mix van klassieke elegantie en moderne flair, met afwerkingen variërend van mat zwart en geborsteld titanium tot zilver met gepolijste voorkant. Variant Wheels richt zich op het leveren van een unieke en verfijnde rijervaring voor liefhebbers van luxe auto's. Door het combineren van artistieke ontwerpen met robuuste constructie, biedt het merk wielen die de esthetiek van een voertuig verhogen en tegelijkertijd uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid garanderen. Elk wiel weerspiegelt de passie en expertise van het merk, waardoor Variant Alloy Wheels een uitstekende keuze is voor autoliefhebbers die streven naar perfectie in elk aspect van hun voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Variant velgen voor uw voertuig te vinden.

Variant velgen overzicht

Variant velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Variant Alloy Wheels voor high-end voertuigen. Ervaar de passie in elk design en expertise in gesmede en flowgevormde wielen.

Bestel velgen van Variant Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Variant velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Variant velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Variant Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Variant Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Variant Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Variant Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Variant Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Variant Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Variant Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Variant Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Variant Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Variant Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Variant Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Variant Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Variant Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Variant Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Variant Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Variant Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Variant Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken