Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Variant Wheels

Variant Wheels gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Variant velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Variant Wheels, variërend van 19 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Variant velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Variant Wheels

Met meer dan 15 jaar ervaring in aftermarket en aangepaste velgen streeft Variant Alloy Wheels ernaar de beste kwaliteit, service en stijlvolle ontwerpen te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze uitgebreide kennis en ervaring door de jaren heen heeft onze passie om de hoogste kwaliteit wielen te ontwerpen met de nadruk op nauwkeurige pasvormen. Onze passie houdt daar echter niet op. Het is de basis van ons hele merk, dat zich uitstrekt tot onze fotografie, videografie, marketing, design en verkoopteams.
Wij zijn gespecialiseerd in de productie van zowel gesmede producten als flowgevormde wielen met behulp van innovatieve koude verticale technologie, ook gespecialiseerd in verspringende passingen met een breed scala aan beschikbare wielbreedtes voor de perfecte pasvorm. Tijdens het ontwerp zorgen wij ervoor dat al onze wielen compatibel zijn met TPMS (tire pressure monitoring sensor) en ruimte bieden voor de meeste high performance rem upgrades op een breed scala van high-end, luxe en exotische voertuigen. Variant Alloy Wheels is enorm trots op het streven om wielen aan te bieden met de diepste holte die beschikbaar is, terwijl we het ontwerp zo ontwikkelen dat het geschikt is voor meerdere voertuigtoepassingen wanneer dat nodig is om de kosten in de hand te houden.

Variant velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Variant Wheels velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Variant Wheels velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Variant Wheels leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Variant Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Variant Wheels velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Variant Wheels velgen, daarnaast worden Variant Wheels velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Variant Wheels velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Variant Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Variant Wheels gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Variant Wheels optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Variant Wheels velgen?

Variant Wheels gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Variant Wheels op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Variant Wheels bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Variant Wheels bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!