Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Cray

Over Cray

Corvettes behoren al sinds 1953 tot de meest unieke en opwindende voertuigen op de weg. Ze hebben tot de verbeelding gesproken en de ziel van generaties autoliefhebbers geprikkeld. Wij ook. Wij richten onze energie, onze expertise en onze middelen op de productie van aftermarket velgen voor Corvette sportwagens - en alleen voor Corvettes - omdat we ons niets beters kunnen voorstellen. We krijgen energie van de uitdaging om eindeloos de sterkte te verhogen, het gewicht te verlagen, onze wielontwerpen en engineering te verbeteren, de productie te stroomlijnen, een ongeëvenaarde pasvorm en afwerking te bereiken en de kwaliteitsmeter vast te pinnen.

Het maken van aftermarket Corvette wielen die een echte upgrade zijn ten opzichte van de originele Corvette velgen is het soort test waar we naar verlangen. Wij geloven dat we dat keer op keer hebben bereikt voor onze klanten. Ja, onze velgen zijn mooi, maar ze zijn meer dan dat. Wij beseffen hoeveel er van onze velgen afhangt en dat de veiligheid en prestaties van het voertuig op het spel staan. Daarom ontwerpen wij de wiel offsets en de belasting voor elk jaar en model Corvette dat wij leveren. Dat is ook de reden waarom wij baanbrekend werk hebben verricht met productietechnologie zoals Flow Form Technology, een duidelijke route om wielen te produceren die enorme prestatieverbeteringen opleveren. Want daar draait het tenslotte bij Corvettes toch allemaal om?

De productie van wielen voor high-performance voertuigen als Corvettes laat geen ruimte voor compromissen. Daarom hebben wij in de loop der jaren de ene technologie na de andere geperfectioneerd, waardoor Cray wielen de favoriete upgrade zijn voor iedere gepassioneerde Corvette-eigenaar.

Eerst en vooral zijn wij toegewijde studenten van alles wat met de Corvette te maken heeft. We hebben een diepe en blijvende kennis van de nuances van Corvette engineering, zodat precieze wiel offsets, achter holtes op maat van oversized Corvette remmen en agressieve ophanging componenten, naaf-centrische center boringen die uw Corvette omhelzen zonder centreer ringen, en vele soortgelijke eisen, zijn gewoon een tweede natuur voor ons.

Cray Corvette wielen worden geproduceerd in misschien wel de meest geavanceerde wiel productiefaciliteiten op de planeet. Onze productietechnologieën zijn veelvoudig en stellen ons in staat wielen te produceren die op het scherpst van de snede staan van zowel ontwerp als prestaties. Flow Form Technology, bijvoorbeeld, is een onorthodoxe benadering die we hebben ontwikkeld om tegelijkertijd de sterkte van het wiel drastisch te verhogen en de rotatiemassa te verlagen. Onze tweedelige wielbenadering stelt ons in staat complexe ontwerpelementen in de naaf en spaakserie te realiseren en die vervolgens met fusielassen aan een lichtgewicht gesmede loop te bevestigen. En onze gegoten wielen bestaan uit een gepatenteerd en metalurgisch exotisch aluminium amalgaam. U ziet, we nemen dit heel serieus.

Cray velgen overzicht

Cray velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Cray weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Cray velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Cray treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Cray zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Cray, variërend van 18 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Cray velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Cray velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Cray velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Cray leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Cray op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Cray velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Cray velgen, daarnaast worden Cray velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Cray velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Cray velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Cray gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Cray optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Cray velgen?

Cray gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Cray op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Cray bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Cray bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!