Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 2DRV by Wheelworld

2DRV by Wheelworld: Innovatieve velgen van Duitse kwaliteit

2DRV by Wheelworld, een merk van Wheelworld GmbH, gevestigd in Ilsenburg, Duitsland, staat bekend om zijn verfijnde materiaalkeuze, hoogwaardige afwerking en perfecte productie. Gestart in 2007, heeft het merk zich onderscheiden door het aanbieden van velgen die een uitstekende balans vinden tussen ongeëvenaarde kwaliteit en betaalbaarheid.

De ontwikkeling en het design van de 2DRV velgen vinden plaats in de Harz-regio, waar elke velg tot in het kleinste detail wordt geperfectioneerd. Dit omvat alles van CAD-engineering tot FEM-berekeningen. Deze aandacht voor detail en innovatie resulteert in unieke en tijdloze ontwerpen.

Voor de productie van hun velgen maakt 2DRV gebruik van primair aluminium dat extra verouderd is. De productieprocessen variëren tussen zwaartekracht- en lagedrukgietprocedés, waarbij alleen eersteklas lakken worden gebruikt voor de afwerking. Dankzij een eigen gereedschapmakerij kan 2DRV complexe constructies realiseren, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit van de producten.

Een toegewijd kwaliteitsteam houdt toezicht op het productieproces in TÜV-geteste faciliteiten om de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Uitgebreide tests, zoals röntgen-, lek-, impact- en onbalanstests, zorgen ervoor dat elke velg duurzaamheid en een lange levensduur biedt, zelfs bij hoge snelheden.

Het assortiment van 2DRV by Wheelworld omvat modellen zoals de WH11, WH18, WH34 en WH39, in diverse kleuren en afwerkingen zoals zwart, donker gunmetal, Daytona grijs, en zilver. Deze velgen zijn beschikbaar in verschillende inchmaten, variërend van 16 tot 22 inch.

2DRV by Wheelworld combineert innovatief design met Duitse kwaliteitsnormen, waardoor het merk een uitstekende keuze is voor automobilisten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame velgen tegen een betaalbare prijs.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 2DRV by Wheelworld velgen voor uw voertuig te vinden.

2DRV by Wheelworld velgen overzicht

2DRV by Wheelworld velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek het assortiment van 2DRV by Wheelworld, waar elke velg staat voor compromisloze kwaliteit en stijlvol design tegen een onklopbare prijs.

Bij diverse modellen van 2DRV by Wheelworld kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle 2DRV by Wheelworld velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van 2DRV by Wheelworld en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande 2DRV by Wheelworld velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte 2DRV by Wheelworld velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op 2DRV by Wheelworld velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe 2DRV by Wheelworld velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik 2DRV by Wheelworld velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen 2DRV by Wheelworld velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of 2DRV by Wheelworld velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of 2DRV by Wheelworld velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke 2DRV by Wheelworld velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden 2DRV by Wheelworld velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De 2DRV by Wheelworld velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u 2DRV by Wheelworld online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van 2DRV by Wheelworld eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn 2DRV by Wheelworld velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw 2DRV by Wheelworld velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik 2DRV by Wheelworld velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van 2DRV by Wheelworld bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste 2DRV by Wheelworld velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke 2DRV by Wheelworld velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken