Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo 2DRV by Wheelworld

Over 2DRV by Wheelworld

Sinds 2007. Gemaakt van verfijnd materiaal, met de hoogste kwaliteit afwerking en perfecte afwerking. Ze combineren bovendien compromisloze kwaliteit met onklopbare prijzen - met velgen uit het 2DRV gamma.

Wheelworld GmbH wordt voor 100% geleid door de eigenaar. Ontwikkeling, design en verkoop van lichtmetalen velgen direct vanuit Ilsenburg. Enorme selectie van velgen en tuning trends die dicht bij serieproductie zijn; andere modellen en merken volgen. Autofabrikanten die over de hele linie op de aftermarket aanwezig zijn

Unieke ontwerpen. Elke 2DRV ontwikkeling komt uit Ilsenburg in de Harz regio. Tot in het kleinste detail geperfectioneerd, van de CAD-engineering tot de FEM-berekeningen. Van het ontwerp tot de bemonstering tot het volgende idee: wij ontwikkelen unieke stukken uit ongebreidelde passie.

Voor de productie gebruiken ze uitsluitend primair aluminium dat extra verouderd is en kunnen variëren tussen zwaartekracht- en lagedrukgietprocedés en gebruiken uitsluitend eersteklas lakken voor de afwerking. Omdat ze in de productiefaciliteiten over een eigen gereedschapmakerij beschikken, kunnen ze ook zeer complexe constructies construeren en vervaardigen. Dit is perfectie in serie.

Om de hoge kwaliteit van de productie continu te kunnen garanderen, is een eigen kwaliteitsteam ter plaatse in TÜV-geteste productiefaciliteiten. De testlaboratoria zijn uitgerust met een groot aantal ultramoderne controle- en analysestations: de röntgen-, lek-, impact- en onbalanstesten garanderen duurzaamheid en een lange levensduur - zelfs bij de hoogste snelheden.

2DRV by Wheelworld velgen overzicht

2DRV by Wheelworld velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse 2DRV by Wheelworld is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke 2DRV by Wheelworld design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van 2DRV by Wheelworld velgen. Bij diverse modellen van 2DRV by Wheelworld kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle 2DRV by Wheelworld velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van 2DRV by Wheelworld, variërend van 16 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande 2DRV by Wheelworld velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

2DRV by Wheelworld velgen passen bij de typische lijnen van Porsche

Het elegante en tegelijk agressieve design van Porsche is een must voor liefhebbers van sportwagens. Daarom moeten velgen passen bij de typische lijnen van de prestigieuze Duitse autofabrikant uit Stuttgart.
2DRV by Wheelworld heeft de beste lichtmetalen velgen voor nagenoeg alle Porsche modellen als de Cayenne, 911, Panamera, Boxster, Cayman en Macan. Elk van de 2DRV by Wheelworld velgen die wij u tonen is goedgekeurd door de autoriteit voor de maximale veiligheid in overeenstemming met de wet. Het grote voordeel van 2DRV by Wheelworld Porsche dedicated velgen is dat u veel goedkoper uit bent in de aanschaf van een set velgen dan de velgen bij uw merkdealer zonder enige concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. De originele Porsche naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Mercedes-Benz velgen van 2DRV by Wheelworld zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van 2DRV by Wheelworld zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse 2DRV by Wheelworld modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van 2DRV by Wheelworld lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de 2DRV by Wheelworld velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de 2DRV by Wheelworld velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe 2DRV by Wheelworld velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Passende 2DRV by Wheelworld velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen 2DRV by Wheelworld velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van 2DRV by Wheelworld is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Grootste assortiment 2DRV by Wheelworld velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment 2DRV by Wheelworld velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van 2DRV by Wheelworld leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van 2DRV by Wheelworld op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

2DRV by Wheelworld velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor 2DRV by Wheelworld velgen, daarnaast worden 2DRV by Wheelworld velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om 2DRV by Wheelworld velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden 2DRV by Wheelworld velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van 2DRV by Wheelworld gemonteerd met banden?

U kunt velgen van 2DRV by Wheelworld optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar 2DRV by Wheelworld velgen?

2DRV by Wheelworld gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van 2DRV by Wheelworld op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van 2DRV by Wheelworld bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van 2DRV by Wheelworld bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!