Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Ballistic

Ballistic Wheels: Kracht en prestatie voor Off-Road enthousiasten

BB Wheels, een Top Rated National® Dealer en Distributeur, is trots op het aanbieden van een uitgebreide selectie van Ballistic Off Road Wheels en Ballistic Jester Wheels. Deze wielen, bekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid, zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en bieden een optimale balans tussen prestaties en bestuurbaarheid, wat essentieel is voor off-road liefhebbers.

De Ballistic velgen, zoals de 814 GEN2 JESTER in mat zwart, zijn ontworpen om de meest uitdagende terreinen aan te kunnen en zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan maten, waaronder 17, 18, 20, en 22 inch. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor een breed scala aan voertuigen en off-road toepassingen.

Ballistic wielen worden gekenmerkt door hun stoere en functionele ontwerp. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook de noodzakelijke stevigheid en duurzaamheid voor off-road avonturen. Met de grootste online selectie van Ballistic Off Road velgen en wielen, stelt BB Wheels off-road liefhebbers in staat om hun voertuig te upgraden met wielen die ontworpen zijn om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden.

Voor degenen die op zoek zijn naar wielen die zowel functioneel als stijlvol zijn, bieden Ballistic wielen een perfecte combinatie van kwaliteit, duurzaamheid en off-road capaciteit. Of u nu door ruig terrein navigeert of gewoon uw voertuig een robuuste uitstraling wilt geven, Ballistic wielen van BB Wheels zijn een uitstekende keuze. Met deze wielen is uw voertuig klaar om elke uitdaging aan te gaan en ziet het er ook nog eens indrukwekkend uit.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ballistic velgen voor uw voertuig te vinden.

Ballistic velgen overzicht

Ballistic velgen gemakkelijk online bestellen

Upgrade uw off-road ervaring met Ballistic wielen van BB Wheels. Kies uit de 814 GEN2 JESTER serie in mat zwart, beschikbaar in diverse maten

Bestel velgen van Ballistic en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Ballistic velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Ballistic velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Ballistic velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Ballistic velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Ballistic velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Ballistic velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Ballistic velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Ballistic velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Ballistic velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Ballistic velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Ballistic velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Ballistic online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Ballistic eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Ballistic velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Ballistic velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Ballistic velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Ballistic bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Ballistic velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Ballistic velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken