Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo AEZ

AEZ velgen: Synoniem voor kwaliteit en innovatie

AEZ, al meer dan 20 jaar een toonaangevende speler in de velgenmarkt, staat voor kracht, innovatie, en kwaliteit. Hun productassortiment, speciaal ontwikkeld voor premium automerken zoals Audi, BMW, en Mercedes-Benz, biedt een diversiteit aan stijlen die ideaal zijn voor zowel SUV's als offroad-voertuigen. AEZ velgen zijn de perfecte keuze voor autobezitters die op zoek zijn naar een stijlvolle upgrade zonder in te leveren op prestaties, vooral in winterse omstandigheden.

Een sleutelfactor in de populariteit van AEZ is hun toewijding aan veiligheid en kwaliteit, zoals blijkt uit hun grondige TÜV-tests en certificeringen. Elk AEZ wiel is een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest uitdagende rijomstandigheden.

De AEZ Alaska, beschikbaar in zowel zwarte als zwart met gepolijste afwerkingen, en de AEZ Antigua in mat zwart zijn slechts enkele van de vele opties in het assortiment. Andere populaire keuzes zijn de AEZ Aruba in gunmetal met gepolijste afwerking en mat grafiet, en de AEZ Atlanta in zwart en mat grafiet met gepolijste afwerking, beschikbaar in maten van 17 tot 21 inch. Deze variëteit zorgt ervoor dat er voor elke auto en elke smaak een geschikte AEZ velg te vinden is.

Als onderdeel van de ALCAR Group biedt AEZ ook de zekerheid van 'Made in Germany'-kwaliteit. Dit betekent dat elk wiel niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook vervaardigd is met aandacht voor detail en kwaliteit.

De wielen van AEZ zijn daarom niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw voertuig, maar ook een symbool van betrouwbaarheid en hoogstaande Duitse vakmanschap. Met AEZ kiest u voor een naadloze samensmelting van esthetiek en functionaliteit, waardoor uw auto niet alleen opvalt in stijl, maar ook in prestaties.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AEZ velgen voor uw voertuig te vinden.

AEZ velgen overzicht

AEZ velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek AEZ Velgen - hoogwaardige lichtmetalen wielen voor premium merken als Audi, BMW, Mercedes-Benz. Perfect voor winterse omstandigheden met TÜV-certificatie

Bij diverse modellen van AEZ kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle AEZ velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van AEZ en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande AEZ velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte AEZ velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op AEZ velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe AEZ velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik AEZ velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen AEZ velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of AEZ velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of AEZ velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke AEZ velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden AEZ velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De AEZ velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u AEZ online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van AEZ eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn AEZ velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw AEZ velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik AEZ velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van AEZ bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste AEZ velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke AEZ velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken