Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Spath

Spath velgen: Innovatief design en technologische superioriteit

Spath, met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen, staat bekend om zijn technologische superioriteit en innovatief design. De velgen van Spath zijn het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling, gebouwd met hoogwaardige primaire legeringen en onderworpen aan de strengste tests, waaronder TUV, KBA en NAD goedkeuringen, wat absolute betrouwbaarheid garandeert.

Het assortiment van Spath varieert van 17" tot 24", en elke velg is ontworpen met het EH2, EH2 + HUMP profiel, waardoor ze geschikt zijn voor zowel run flat als non-run flat banden en voertuigen uitgerust met bandenspanningssensoren. Deze eigenschappen maken de Spath velgen niet alleen technologisch geavanceerd, maar ook veelzijdig in gebruik.

De collectie bevat diverse modellen van de SP01 tot SP51, beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals mat zwart, antraciet, chromelook en wit. Deze designs variëren van klassiek tot modern, met opties zoals gepolijste voorkanten en lippen, die extra verfijning en stijl toevoegen aan elk voertuig.

Spath's toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt hun velgen ideaal voor automobilisten die waarde hechten aan zowel esthetiek als prestatie. Met Spath kiest u voor een merk dat synoniem staat voor technologische vooruitgang en designexcellentie, wat zorgt voor een onderscheidende en betrouwbare upgrade voor elk voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Spath velgen voor uw voertuig te vinden.

Spath velgen overzicht

Spath velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Spath velgen, het toppunt van meer dan drie decennia aan expertise in design en bouw van lichtmetalen velgen. Kies kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl voor uw voertuig.

Bij diverse modellen van Spath kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Spath velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Spath en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Spath velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Spath velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Spath velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Spath velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Spath velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Spath velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Spath velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Spath velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Spath velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Spath velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Spath velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Spath online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Spath eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Spath velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Spath velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Spath velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Spath bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Spath velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Spath velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken