Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Riviera

Riviera velgen: Elegantie en stijl voor uw voertuig

Riviera, opgericht in 2014, heeft zich snel gevestigd als een toonaangevende naam in de aftermarket velgenindustrie. Hun missie is simpel: de eerste keuze zijn voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een persoonlijke touch en hoogwaardige modificaties. Riviera biedt een breed scala aan wielen, met een bijzondere focus op de 4x4 en SUV markt, met ontwerpen die vaak de maten 20" en 22" bevatten.

De getalenteerde ontwerpers van Riviera zijn toegewijd aan het creëren van unieke en inspirerende conversies voor zowel het interieur als exterieur van voertuigen. Hun wielen, zoals de FG3 en RF107, zijn niet alleen ontworpen om esthetisch te behagen, maar ook om de prestaties te verbeteren. Riviera's Flow Forged wielen, zoals de RF104 en RF108, bieden bijvoorbeeld een superieure sterkte en lichtheid, wat de algehele rijervaring verbetert.

Riviera onderscheidt zich door zijn vermogen om tijdloze elegantie te combineren met moderne flair. Elk wielontwerp, van de subtiele glans van de RF106 tot de gedurfde uitstraling van de RV197, weerspiegelt een compromisloze aandacht voor detail. Of het nu gaat om een stijlvolle upgrade of een complete makeover, Riviera biedt opties die elk voertuig transformeren tot een statement op de weg.

Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar velgen die zowel in stijl als in prestaties uitblinken, is Riviera de ideale keuze. Hun producten zijn een weerspiegeling van hun passie voor automotive excellence en hun toewijding aan klanttevredenheid. Met Riviera kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig niet alleen een unieke uitstraling krijgt, maar ook een verbeterde rijervaring.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Riviera velgen voor uw voertuig te vinden.

Riviera velgen overzicht

Riviera velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Riviera Velgen, de ultieme keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar unieke stijl en uitstekende prestaties. Kies uit ons uitgebreide assortiment,

Bij diverse modellen van Riviera kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Riviera en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Riviera velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Riviera velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Riviera velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Riviera velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Riviera velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Riviera velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Riviera velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Riviera velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Riviera velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Riviera velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Riviera velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Riviera online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Riviera eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Riviera velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Riviera velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Riviera velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Riviera bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Riviera velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Riviera velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken