Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Calibre

Calibre Wheels: Trendsettend design en kwaliteit velgen sinds 2009

Calibre, opgericht in 2009, heeft zich snel ontwikkeld tot een toonaangevend merk in het segment van lichtmetalen velgen, met een breed assortiment dat moderne, retro en utility designs omvat. Dit Britse merk combineert op maat gemaakte ontwerpen met productie in enkele van de beste lichtmetalen wielfabrieken ter wereld, wat resulteert in een assortiment dat zowel kwalitatief hoogstaand als betaalbaar is. De Calibre-collectie is continu geëvolueerd om de nieuwste trends te overtreffen, met opvallende designs zoals de Vintage en Zero, en de innovatieve holle CC-F, CC-M, en CC-R series. Daarnaast biedt Calibre ook robuuste ontwerpen die ideaal zijn voor commerciële bestelwagens en 4x4/SUV's, wat hun veelzijdigheid en aanpassingsvermogen aan verschillende voertuigtypen onderstreept. De Calibre Altus serie, beschikbaar in maten van 20 tot 22 inch, is een goed voorbeeld van hun moderne benadering, met opties zoals zwart met gepolijste voorkant of matzilver met gepolijste accenten. De CC-A serie in gunmetal en zilver met gepolijste voorkant, beschikbaar in 18 en 19 inch, benadrukt hun streven naar elegantie en performance. Calibre's toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid is evident in elk aspect van hun wielen. Ze worden vervaardigd in een TUV-gecertificeerde omgeving en ondergaan strenge tests om ervoor te zorgen dat klanten een product ontvangen dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook uitstekend presteert. Met meer dan een decennium aan ervaring, heeft Calibre zich gevestigd als een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en stijl in de wereld van autowielen. Voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar wielen die een statement maken en tegelijkertijd betrouwbaar zijn, is Calibre een uitstekende keuze. Hun velgen zijn niet alleen een visuele upgrade voor een voertuig, maar ook een bevestiging van een toewijding aan kwaliteit en prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Calibre velgen voor uw voertuig te vinden.

Calibre velgen overzicht

Calibre velgen gemakkelijk online bestellen

Verken de diverse reeks Calibre Wheels, van retro Vintage tot moderne Altus. Ervaar Brits design en topkwaliteit voor uw voertuig.

Bestel velgen van Calibre en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Calibre velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Calibre velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Calibre velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Calibre velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Calibre velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Calibre velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Calibre velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Calibre velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Calibre velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Calibre velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Calibre velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Calibre online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Calibre eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Calibre velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Calibre velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Calibre velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Calibre bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Calibre velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Calibre velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken