Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig

Smart velgen: Compact en stijlvol voor uw stadsauto

Smart, bekend om zijn compacte en efficiënte stadsauto's, vraagt om velgen die deze kenmerken weerspiegelen. Onze collectie Smart velgen is speciaal ontworpen voor modellen zoals de Smart Fortwo en Forfour. Deze velgen verhogen niet alleen de stedelijke en trendy uitstraling van uw Smart, maar verbeteren ook de wendbaarheid en het rijplezier.

Vervaardigd met een focus op kwaliteit en stijl, combineren onze Smart velgen een compact design met duurzame materialen. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, essentieel voor het navigeren door de stad. Met een diversiteit aan ontwerpen, van modern en strak tot speels en kleurrijk, bieden onze velgen de mogelijkheid om uw Smart te personaliseren en een unieke touch toe te voegen. Kies voor onze Smart velgen om de compactheid en stijl van uw stadsauto te versterken, terwijl u geniet van een verbeterde rijervaring en efficiëntie.

Upgrade uw Smart met onze trendy velgen. Perfect voor een stijlvolle, efficiënte en plezierige stadsrijervaring.

Hoe kunt u velgen bestellen voor uw Smart?

Boven aan deze pagina of in het onderstaande overzicht kunt u moeiteloos uw voertuig selecteren via onze velgenconfigurator. Met behulp van handige filters heeft u de mogelijkheid om het aantal zoekresultaten te verfijnen. In een volgende stap heeft u tevens de optie om banden toe te voegen aan uw bestelling, evenals TPMS bandendruksensoren en andere handige accessoires.

of Neem contact met ons op of Geef uw wensen door

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken