Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Vertini

Vertini Wheels: Luxe, stijl en prestatie in elke velg

Vertini Wheels staat synoniem voor luxe en stijl in de wereld van lichtmetalen wielen. Met een passie voor perfectie creëert Vertini wielen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook technologisch geavanceerd. Elk wiel wordt zorgvuldig ontworpen met behulp van computer gesimuleerde Finite Element Analysis, waardoor ze voldoen aan de hoogste standaarden van sterkte, veiligheid en prestatie.

Vertini's assortiment omvat opvallende modellen zoals Dynasty, Fairlady, Hennessey, Magic Concave en Monaco. Deze wielen zijn niet alleen een lust voor het oog door hun gedurfde ontwerpen en verfijnde afwerkingen, maar ze zijn ook gebouwd om lang mee te gaan. De innovatieve eigenschappen van Vertini wielen zorgen ervoor dat ze zowel krachtig als snel zijn, wat bijdraagt aan een onvergetelijke rijervaring.

De focus van Vertini ligt op het bieden van een exclusieve, individuele stijl, perfect voor de automobilist die zijn voertuig wil onderscheiden van de rest. Het merk is een populaire keuze onder autoliefhebbers die waarde hechten aan zowel esthetiek als prestatie. Van het elegante ontwerp van de Dynasty tot de stoere look van de Magic Concave, Vertini wielen zijn ontworpen om te imponeren en te presteren.

Bij Vertini Wheels draait alles om het leveren van wielen die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van de klant overtreffen. Hun toewijding aan kwaliteit, gecombineerd met hun streven naar innovatie, maakt Vertini Wheels tot een topkeuze voor diegenen die het beste van het beste zoeken in lichtmetalen wielen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vertini velgen voor uw voertuig te vinden.

Vertini velgen overzicht

Vertini velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de ultieme combinatie van stijl en technologie met Vertini Wheels. Perfect voor autoliefhebbers die exclusiviteit en topprestaties zoeken in hun wielen.

Bestel velgen van Vertini en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Vertini velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Vertini velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Vertini velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Vertini velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Vertini velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Vertini velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Vertini velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Vertini velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Vertini velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Vertini velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Vertini velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Vertini online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Vertini eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Vertini velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Vertini velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Vertini velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Vertini bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Vertini velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Vertini velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken