Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo DBV

DBV velgen: Innovatief design en Duitse kwaliteit

DBV Würzburg GmbH, opgericht in 1953 en nu deel van de ALCAR Group, heeft zich gevestigd als een prominente speler in de wereld van lichtmetalen velgen. Met een rijke geschiedenis die begon met een eenvoudige benzinestation, heeft DBV zich ontwikkeld tot een merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en kwalitatief hoogstaande producten.

Het assortiment van DBV omvat een brede selectie van velgen, variërend van de stijlvolle 5DS 005 en 5SP 001 series tot de robuuste Andorra en Arizona lijnen. Beschikbaar in een scala aan maten, van 15 tot 20 inch, biedt DBV een verscheidenheid aan keuzes voor verschillende voertuigen en voorkeuren. De afwerkingen variëren van klassiek zwart en schaduwzilver tot opvallende hyperzilver en metallic zilver, met opties zoals gepolijste voorkanten en accenten die elke velg een unieke uitstraling geven.

Elk DBV-wiel belichaamt het bedrijfsmotto van kwaliteit en prestaties, terwijl het een breed scala aan stijlen biedt om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Of het nu gaat om een subtiele upgrade of een opvallende verandering, DBV Wheels biedt iets voor elke auto-enthousiast.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DBV velgen voor uw voertuig te vinden.

DBV velgen overzicht

DBV velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek DBV Wheels, met een divers assortiment van hoogwaardige lichtmetalen velgen, perfect voor elke auto en stijlvoorkeur. Kies uit een scala aan maten en afwerkingen voor een unieke look.

Bij diverse modellen van DBV kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, BMW en Audi. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle DBV velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van DBV en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande DBV velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte DBV velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op DBV velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe DBV velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik DBV velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen DBV velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of DBV velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of DBV velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke DBV velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden DBV velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De DBV velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u DBV online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van DBV eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn DBV velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw DBV velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik DBV velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van DBV bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste DBV velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke DBV velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken