Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!

page: Betalen

Betalen

Giva Wheels biedt u diverse mogelijkheden aan betalingsmogelijkheden.

iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDeal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Mistercash/Bancontact

Mistercash is een populaire manier van betalen voor Belgische consumenten. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Om gebruik te maken van Mistercash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Creditcard

Een Visa kaart staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen. De kaart wordt wereldwijd geaccepteerd, is gemakkelijk en betrouwbaar. Uw uitgaven kunt u aan het eind van de maand direct afrekenen of in termijnen terugbetalen. De meeste aankopen met de creditcard zijn standaard 180 dagen verzekerd met de aankoopverzekering. Giva Wheels biedt u de mogelijkheid om de aankoop af te rekenen met Visa/Mastercard bij afhaling.

Paypal

Eenvoudig, zeker en kosteloos! Gebruik uw PayPal-account om het factuurbedrag over te schrijven. De Payal kopersbescherming biedt uw maximale zekerheid. Na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Let er op dat we voor deze betaalservice een extra vergoeding van 3,4% van het totaalbedrag in rekening brengen. Deze vergoeding dient Giva Wheels af te staan aan Paypal bij elke transactie.

Klarna – Betaal in 3 delen

Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald.

Als ‘Betaal in 3 delen’ beschikbaar is voor jouw bestelling, kan je hiervoor kiezen tijdens het afrekenen van je bestelling bij de webwinkel. Zo snel je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met je de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven.

Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. Download daarom de Klarna app voor volledige controle en mis nooit een betaling!

Goed om te weten:

Klarna – Achteraf betalen

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Goed om te weten:

In3 – Betaal in 3 delen met IDeal (Ook voor zakelijke klanten)

Met deze snelle en veilige betaalmethode kun je betalen in 3 renteloze termijnen gedurende 60 dagen, via iDeal.

Goed om te weten:

Pinnen

Pinnen is een snelle, veilige en eenvoudige manier van betalen. Giva Wheels biedt u de mogelijkheid te pinnen bij afhaling van uw set velgen. U heeft eigenlijk altijd gepast geld op zak. Steek de betaalpas in de betaalautomaat. Laat de pas zitten tijdens de betaling.Controleer het bedrag op het display, toets uw 4-cijferige pincode in en druk op OK. Wacht op bevestiging en neem de pas uit de automaat.

Bankoverschrijving

Eenvoudig, zeker en kosteloos! Na controle van uw bestelling ontvangt u per mail onze bankgegevens. Maakt u het volledige factuurbedrag over en na ontvangst betaling wordt uw bestelling verstuurd. Deze betalingsmethode kan wereldwijd gebruikt worden. Wilt u uw bestelling afhalen dan dient er in alle gevallen een aanbetaling overgemaakt te worden van 10% van het totale aankoopbedrag met een minimum van € 100,-. Deze kunt u ook per bankoverschrijving overmaken. Vermeldt u duidelijk het ordernummer bij uw overschrijving.

Contante betaling

Giva Wheels biedt u de mogelijkheid contant / cash te betalen bij afhaling van uw set velgen. Uw geld wordt altijd gecontroleerd op echtheid. Contante betalingen met biljetten van 200 en 500 euro is helaas niet meer mogelijk.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken