Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo ESR Wheels

ESR Wheels: Innovatieve en betaalbare hoogwaardige velgen

ESR Wheels, gevestigd in de VS, staat bekend om zijn vernieuwende aanpak in het ontwerpen van betaalbare, hoogwaardige velgen. Hun Apex-serie, met ForgeTech® technologie, biedt velgen die lichter zijn dan Gramlights, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl. Elke Apex wiel is standaard uitgerust met Bead Grip Knurling aan beide zijden voor maximale tractie in alle soorten motorsport.

Het assortiment omvat de AP5 in hyperzilver met gepolijste lip, mat zwart en matbrons (18 en 19 inch), de AP6 in vergelijkbare afwerkingen en wit (18 inch), en de AP8-serie in dezelfde kleuren (18 en 19 inch). De CR-serie, met de CR1 en CR5, biedt opties in zwart, hyper zilver en matbrons (18 en 19 inch), terwijl de CR7-lijn dezelfde opties plus wit biedt. De CS-serie, waaronder de CS01, CS11, CS12 en CS15, is beschikbaar in een verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen (18 en 19 inch).

ESR Wheels is er trots op dat al hun op maat gemaakte gesmede velgen volledig worden vervaardigd in hun faciliteit in Zuid-Californië. Elk wiel is ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd in eigen huis. Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit maakt ESR Wheels tot een uitstekende keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar prestatiegerichte velgen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met een breed scala aan ontwerpen en maten biedt ESR Wheels iets voor elke motorsportliefhebber.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ESR velgen voor uw voertuig te vinden.

ESR velgen overzicht

ESR velgen gemakkelijk online bestellen

Duik in de wereld van ESR Wheels: stijlvolle, hoogwaardige velgen met ForgeTech® technologie. Ideaal voor motorsportliefhebbers, beschikbaar in diverse maten.

Bestel velgen van ESR Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande ESR velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte ESR velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op ESR Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe ESR Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik ESR Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen ESR Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of ESR Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of ESR Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke ESR Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden ESR Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De ESR Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u ESR Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van ESR Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn ESR Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw ESR Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik ESR Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van ESR Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste ESR Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke ESR Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken