Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo V1 Wheels

V1 Wheels: Hoogwaardige Duitse lichtmetalen velgen

V1 Wheels, een toonaangevende Duitse producent van lichtmetalen velgen, combineert vakmanschap met innovatief design. Hun expertise in onderzoek, ontwikkeling, productie en kwaliteitscontrole zorgt voor een product van superieure kwaliteit en duurzaamheid. Met een focus op langdurige waarde en tijdloze ontwerpen, gaan V1 Wheels voorbij aan vluchtige modetrends, weerspiegelend de sterke Duitse traditie in de autobranche.

Het assortiment van V1 Wheels omvat verschillende modellen en stijlen, geschikt voor elke voorkeur en voertuigtype. De V1-serie is beschikbaar in zwart, gunmetal en matbrons, terwijl de V2-serie een verdere uitbreiding biedt met opties zoals zwart, gunmetal, gunmetal met gepolijst voorkant en matbrons. Deze diversiteit in kleuren en afwerkingen biedt klanten een ruime keuze om hun auto's aan te passen aan hun individuele stijl.

Elke velg van V1 Wheels ondergaat strenge kwaliteitstests en is voorzien van een TÜV-certificaat, wat staat voor betrouwbaarheid en veiligheid. Dit certificaat onderscheidt V1 Wheels van andere velgenmerken en biedt de consument gemoedsrust bij het kiezen van velgen voor hun voertuig.

V1 Wheels staat synoniem voor de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid die men verwacht van Duitse fabricage. Met hun deskundige partners en goed opgeleide medewerkers garandeert V1 Wheels een superieure ervaring voor automobilisten, waarbij zowel esthetische als functionele aspecten centraal staan. Kiezen voor V1 Wheels betekent kiezen voor een combinatie van technische uitmuntendheid en tijdloze elegantie, wat resulteert in een waardevolle en langdurige toevoeging aan elk voertuig.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte V1 velgen voor uw voertuig te vinden.

V1 velgen overzicht

V1 velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek V1 Wheels voor premium lichtmetalen velgen, vervaardigd in Duitsland. Geniet van tijdloos design, uitmuntende kwaliteit en TÜV-gecertificeerde veiligheid.Alle V1 velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van V1 Wheels en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande V1 velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte V1 velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op V1 Wheels velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe V1 Wheels wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik V1 Wheels velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen V1 Wheels leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of V1 Wheels velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of V1 Wheels op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke V1 Wheels compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden V1 Wheels velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De V1 Wheels worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u V1 Wheels online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van V1 Wheels eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn V1 Wheels velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw V1 Wheels, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik V1 Wheels velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van V1 Wheels bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste V1 Wheels velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke V1 Wheels het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Dinsdag 2 januari open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken