Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo SuperMetal

SuperMetal velgen: Innovatie en design velgen voor bedrijfswagens

SuperMetal, opgericht in 2013 door Byron, Steve, en Greg, heeft zich ontwikkeld tot een prominente Britse fabrikant van autowielen. Beginnend als distributeurs voor de Duitse merken Ronal en Borbet, heeft SuperMetal zich onderscheiden door een focus op kwaliteit en innovatie. Hun reis naar het vervaardigen van eigen wielen omvatte intensieve samenwerkingen met wereldleiders in de industrie en een toewijding aan strenge testnormen, waaronder volledige TÜV-goedkeuring en ABE-certificering voor de Duitse markt.

Hun eerste volledige TÜV- en KBA-goedkeuring in 2015 markeerde een keerpunt en stelde hen in staat hun wielen aan strenge internationale normen te laten voldoen. SuperMetal heeft zich gericht op innovatie en technologische vooruitgang in de velgenindustrie, zoals hun ecoFEA-proces voor gewichtsbesparing en sterkte, en ontwikkelingen voor lichte wielen geschikt voor elektrische wielmotoren.

Met een reeks goedgekeurde wielen, waaronder het ECE-wiel, heeft SuperMetal zich gevestigd in de Europese markt. Hun wielen worden gebruikt door camperfabrikanten, voertuigfabrikanten en bouwers, en bieden zowel originele als aftermarket opties. Hun succes wordt onderstreept door het Trident-wiel, het eerste 20-inch wiel verkrijgbaar bij VW UK voor de Volkswagen Transporter.

Het assortiment van SuperMetal omvat diverse modellen, zoals de Bullet in grijs met gepolijst voorkant, de Cell-serie in verschillende afwerkingen zoals mat zwart, matbrons, en matgrijs, en de innovatieve Rocket-serie in mat zwart, matbrons, en wit. Elk wiel wordt gekenmerkt door zijn unieke ontwerp en technologische innovaties, waardoor SuperMetal een betrouwbare keuze is voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als prestatie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SuperMetal velgen voor uw voertuig te vinden.

SuperMetal velgen overzicht

SuperMetal velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek SuperMetal, een Britse velgenfabrikant die kwaliteit, innovatie, en TÜV-goedkeuring combineert voor unieke en betrouwbare autowielen.Alle SuperMetal velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van SuperMetal en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande SuperMetal velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SuperMetal velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op SuperMetal velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe SuperMetal velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik SuperMetal velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen SuperMetal velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of SuperMetal velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of SuperMetal velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke SuperMetal velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden SuperMetal velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De SuperMetal velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u SuperMetal online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van SuperMetal eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn SuperMetal velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw SuperMetal velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik SuperMetal velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van SuperMetal bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste SuperMetal velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke SuperMetal velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken