Vanwege Pinksteren zijn wij maandag 29 mei gesloten. Bestellingen worden zonder vertraging verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Fuel

Fuel velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Fuel weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Fuel velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Fuel treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Fuel zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment. Bestel velgen van Fuel, variërend van 15 inch tot en met 26 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Fuel velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Fuel

Bij Fuel Off-Road nemen we de bewerking zeer serieus. Met meer dan 25 computergestuurde bewerkingscentra die de klok ronddraaien, hebben we de apparatuur, de technische knowhow en het personeel om elk wiel aan te kunnen dat u maar kunt bedenken. Van concept tot snijden, we zijn er trots op de grootste verscheidenheid aan smeedstijlen en de kortste doorlooptijden in de branche voor op maat gemaakte gesmede wielen te bieden. De hele dag, elke dag bouwen we de grootste en slechtste custom wielen in onze ultramoderne fabriek in Californië. Van ontwerp en engineering tot CNC-bewerking en afwerking, we doen alles in eigen huis en in een fractie van de tijd die onze concurrenten kunnen. Verkrijgbaar in diameters van 20" tot 30", Fuel Forged biedt u alle mogelijke opties en meer.

Fuel velgen overzicht

Fuel Warp Matt black