Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
I.v.m. een bedrijfsactiviteit zijn wij vrijdag 19 juli vanaf 12:00u gesloten! Bestellingen worden gewoon verwerkt.
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Infiny

Infiny velgen: Frans design en innovatie voor unieke uitstraling

Infiny, opgericht in 2007, staat bekend als het Franse ontwerpmerk dat zich richt op klanten die op zoek zijn naar opvallende en unieke velgen. "Durf op te vallen" is hun motto, en Infiny maakt dit waar door extreme afmetingen te combineren met een innovatief uiterlijk. Het merk is speciaal gericht op klanten die hun individualiteit willen uitdrukken door middel van hun voertuig.

Veiligheid staat centraal bij Infiny. Daarom worden hun aluminiumvelgen volledig in-house ontworpen en gecontroleerd door RACER Wheels, van het concept door befaamde designers tot aan de productie. Elke stap in de ontwikkeling wordt nauwkeurig gevolgd om te voldoen aan de strengste homologaties, waaronder TUV, ECE 124 en JWL. Dit zorgt ervoor dat de velgen altijd voldoen aan de maximaal toegelaten belasting voor de geselecteerde voertuigen.

Het productassortiment van Infiny bevat diverse modellen, zoals de COBALT, ESSEN en PARIS in zwart met gepolijste voorkant, verkrijgbaar in maten van 16 tot 19 inch. De PHOENIX-serie, beschikbaar in mat zwart, mat zwart met gepolijste lip en zilver met gepolijste voorkant en lip, toont de veelzijdigheid in stijl en afwerkingen van Infiny. Daarnaast biedt het merk de R1 LIGHT in zwart en zilver met gepolijste lip, en de SPEED in zilver, wat een klassieke en elegante keuze is.

Infiny staat voor klasse en onderscheid in wielontwerp. Hun velgen zijn ideaal voor autoliefhebbers die niet alleen op zoek zijn naar kwaliteit en veiligheid, maar ook naar een manier om zichzelf te uiten door middel van hun voertuig. Met een focus op innovatie en een unieke stijl, biedt Infiny een indrukwekkende selectie velgen voor een breed scala aan auto's.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Infiny velgen voor uw voertuig te vinden.

Infiny velgen overzicht

Infiny velgen gemakkelijk online bestellen

Kies Infiny voor opvallende en veilige aluminiumvelgen. Voldoet aan TUV en ECE 124 normen. Verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen.

Bij diverse modellen van Infiny kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Porsche, Land Rover, BMW, Mercedes-Benz, Volvo, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Infiny en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Infiny velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Infiny velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Infiny velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Infiny velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Infiny velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Infiny velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Infiny velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Infiny velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Infiny velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Infiny velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Infiny velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Infiny online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Infiny eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Infiny velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Infiny velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Infiny velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Infiny bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Infiny velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Infiny velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken