Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo AXE

Over AXE

Opgericht in 1990 in Londen Engeland, met de visie om 's werelds beste wielen te ontwerpen en te maken"

Hoewel Axe wheels zijn reis begon in 1990, begon de expertise en visionaire blik al veel eerder. De samenwerking met merken als AMG, BRABUS, HARTGE, TECHART & ALPINA om er een paar te noemen, gaf ons een ongekende kijk op wat de wielindustrie werd zoals we die vandaag de dag kennen. Met deze filosofie duurde het niet lang voordat Axe wielen één van de leidende merken in Europa werd.

Met de obsessie om de beste te zijn, vonden vele reizen over de hele wereld plaats en natuurlijk leidde een van deze reizen ons naar de Sema show in Las Vegas. Terwijl we vol ontzag waren over alle verschillende ontwerpen en kleuren begrepen we dat het nog niet de tijd was voor Axe Wheels om op deze markt geïntroduceerd te worden. Jaren later en meer bezoeken aan de VS begonnen we een toestroom van Europees gestijlde voertuigen te zien, en vanaf dit punt wisten we dat het nu tijd was om onze stijl en kwaliteit naar de Amerikaanse markt te brengen. In 2012 werd Axe Wheels USA gelanceerd en het duurde wederom niet lang voordat Axe Wheels zich vestigde als het merk om in de gaten te houden. In de afgelopen jaren hebben we bepaalde markten en trends herkend en zijn we het go-to wiel merk geworden.

Door onze vriendschappen met onze klanten en het blijven luisteren naar hun behoeften kwamen we er al snel achter dat Axe Wheels een 'Truck lijn' nodig had. Maar door onderzoek te doen was het introduceren van een Truck lijn geen gemakkelijke taak! We moesten anders zijn en opvallen zoals we altijd hebben gedaan, dus in de afgelopen 2 jaar en vele, vele bezoeken en gesprekken met onze ontwerpers en fabriek hebben we 'COMPRESSION FORGED' opgericht die we hebben gelanceerd op de Sema show Las Vegas in 2017.

De respons op 'COMPRESSION FORGED' is overweldigend geweest, niet alleen hebben we een verbluffende line-up ontworpen, we hebben de industrie opnieuw laten zien waarom wij de leiders zijn, met de 'WORLDS FIRST' gepatenteerde truck center cap, tot onze super heldere afwerking die GEEN handpolijsten vereist! Met al dit succes zijn we nog steeds 'LOVE' wat we doen en zijn we van plan om de grenzen te blijven verleggen in design en kwaliteit...
Blijf kijken!!!
Met vriendelijke groet
Bijlen Wielen

**Door de toenemende vraag van landen die onder een TÜV goedkeuringssysteem werken, hebben we de nodige stappen ondernomen om de TÜV goedkeuring te behalen voor onze productieprocessen en kwaliteitsmanagementsystemen. TÜV is een Europese controle- en certificatie-instantie die garandeert dat wielen die in bepaalde Europese landen (voornamelijk Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk) worden gefabriceerd voor de verkoop voldoen aan de internationale regelgeving (ECE), EG (Europese Gemeenschap) richtlijnen, en de Duitse KBA (Motor Traffic Agency) wetgeving voor het wegverkeer. Aan deze norm zal worden voldaan bij een aantal van onze Compression Forged ontwerpen en ook bij Monoblock Cast lichtmetalen velgen.

Ons doel is om altijd voorop te lopen op het gebied van ontwerp, kwaliteit en innovatie. Deze ethos zal worden doorgevoerd in de ontwerpen die worden geleverd met TÜV-accreditatie. Met een beknopte planning en uitvoering zal het landschap van beschikbare ontwerpen die momenteel worden geleverd met TÜV-keurmerk worden getransformeerd door onze reeks lichtmetalen wielen.

AXE velgen overzicht

AXE velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment AXE velgen gemakkelijk online bestellen. Bij diverse modellen van AXE kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van AXE, variërend van 17 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande AXE velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van AXE zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van AXE zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse AXE modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van AXE lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de AXE velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de AXE velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe AXE velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment AXE velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment AXE velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van AXE leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van AXE op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

AXE velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor AXE velgen, daarnaast worden AXE velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om AXE velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden AXE velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van AXE gemonteerd met banden?

U kunt velgen van AXE optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar AXE velgen?

AXE gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van AXE op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van AXE bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van AXE bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!