Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Axxion

Axxion Wheels: Innovatief design en hoogwaardige constructie

Axxion, gevestigd in Ilsenburg in de Harz-regio, staat bekend om hun innovatieve en unieke wielontwerpen, geproduceerd met een ongebreidelde passie voor auto's en tuning. Sinds 2007 ontwikkelt Axxion hoogwaardige lichtmetalen velgen, gemaakt van geavanceerd primair aluminium dat extra verouderd is. Ze hanteren zowel zwaartekracht- als lagedrukgietprocedés en gebruiken eersteklas lakken voor de afwerking.

Het bedrijf onderscheidt zich door zijn in-house productiefaciliteiten en gereedschapmakerij, waardoor zeer complexe constructies mogelijk zijn. Axxion streeft naar perfectie in serie, van CAD-engineering en FEM-berekeningen tot het uiteindelijke ontwerp en productie. Hun wielen combineren compromisloze kwaliteit met onklopbare prijzen, aantrekkelijk voor een breed scala aan auto-enthousiastelingen.

Het assortiment van Axxion omvat diverse modellen zoals de AX10 in zwart, zwart met gepolijst voorkant en matbrons met gepolijst voorkant, en de AX5 Excess in zwart met gepolijste lip. De AX7 Super Concave-serie biedt opties in zwart, zwart met gepolijst voorkant en mat zwart. De AX8 Rage en AX9 Competition-serie bieden diverse afwerkingen zoals zwart, zwart met gepolijst voorkant, koper met gepolijst voorkant, platina met gepolijst voorkant en rood met gepolijst voorkant.

De X1- en Y1-series van Axxion bieden nog meer variëteit in kleuren en afwerkingen, zoals matgoud, matdonkergunmetal en goud met gepolijste lip, waarmee ze een brede selectie aan tuningliefhebbers aanspreken.

Axxion's toewijding aan kwaliteit blijkt uit hun TÜV-geteste productiefaciliteiten en het gebruik van ultramoderne controle- en analysestations. Hun wielen voldoen aan hoge veiligheidsnormen, met bijna alle modellen die de ABE-certificering hebben en sommige ook de ECE-goedkeuring.

Axxion vertegenwoordigt niet alleen een merk van lichtmetalen velgen, maar ook een gemeenschap voor autoliefhebbers, door hun online platform wheelworld.de. Dit platform biedt regelmatig nieuws, updates over evenementen en trends in de branche, naast een levendige uitwisseling binnen de autocommunity.

Axxion wielen zijn de ideale keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke combinatie van stijl, prestaties en kwaliteit, perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor de autosport. Met hun geavanceerde ontwerpen en hoogwaardige productieprocessen biedt Axxion een ultieme tuningervaring voor elke auto.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Axxion velgen voor uw voertuig te vinden.

Axxion velgen overzicht

Axxion velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de unieke en hoogwaardige velgen van Axxion, vervaardigd met geavanceerde technologieën en materialen voor de ultieme tuningervaring. Perfecte wielen voor elke auto.

Bij diverse modellen van Axxion kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Axxion velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Axxion en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Axxion velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Axxion velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Axxion velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Axxion velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Axxion velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Axxion velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Axxion velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Axxion velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Axxion velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Axxion velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Axxion velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Axxion online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Axxion eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Axxion velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Axxion velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Axxion velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Axxion bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Axxion velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Axxion velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken