Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Axxion

Axxion velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Axxion is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Axxion design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Axxion velgen. Bij diverse modellen van Axxion kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere Mercedes-Benz, Audi en Volkswagen. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Axxion velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Axxion, variërend van 17 inch tot en met 21 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Axxion velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Axxion

Hak design op een nieuw niveau gecombineerd met een uitstekende constructie: AXXION vervult elke tuningdroom. Voor iedereen die zich wil onderscheiden, op zoek is naar stabiliteit en graag een lichter gewicht heeft. Vind hier de perfecte velgen voor uw perfecte auto!

Wij maken unieke ontwerpen. Elke ontwikkeling van AXXION komt uit Ilsenburg in de Harz. Tot in het kleinste detail geperfectioneerd, van de CAD-engineering tot de FEM-berekeningen. Van het ontwerp tot de bemonstering tot het volgende idee: wij ontwikkelen unieke stukken uit ongebreidelde passie. Voor de productie gebruiken we uitsluitend primair aluminium dat extra verouderd is, kunnen we variëren tussen zwaartekracht- en lagedrukgietprocedés en gebruiken we uitsluitend eersteklas lakken voor de afwerking. Omdat wij in onze productiefaciliteiten over een eigen gereedschapmakerij beschikken, kunnen wij ook zeer complexe constructies construeren en vervaardigen. Dit is perfectie in serie.

Wij houden van velgen. We ontwikkelen ze ook sinds 2007. Gemaakt van geavanceerd materiaal, met de hoogste kwaliteit afwerking en perfecte afwerking. Ze combineren ook compromisloze kwaliteit met onklopbare prijzen - met velgen in het AXXION gamma.
Vandaag doen we nog meer door een nieuwe wheelworld.de op te richten! Want onze naam zegt het al: als online platform en crossmediale wielenwereld bieden wij spannende content over alles wat met wielen te maken heeft. Dat betekent: naast onze merkproducten voor verschillende doelgroepen, bieden wij u regelmatig nieuws, updates over evenementen en trends in de branche - in combinatie met een levendige uitwisseling binnen de autocommunity en exclusieve achtergrondkennis.

Nog een paar feiten:

Wheelworld GmbH wordt voor 100% geleid door de eigenaar
Ontwikkeling, design en verkoop van lichtmetalen velgen direct vanuit Ilsenburg in de Harz
Enorme selectie van velgen en tuning trends die dicht bij serieproductie zijn; andere modellen en merken volgen
Autofabrikanten die over de hele linie op de aftermarket aanwezig zijn

Onze wielen

Wij maken unieke ontwerpen. Elke 2DRV® en AXXION® ontwikkeling komt uit Ilsenburg in de Harz regio. Tot in het kleinste detail geperfectioneerd, van de CAD-engineering tot de FEM-berekeningen. Van het ontwerp tot de bemonstering tot het volgende idee: wij ontwikkelen unieke stukken uit ongebreidelde passie.

Bij de productie gebruiken we uitsluitend primair aluminium dat extra verouderd is, kunnen we variëren tussen zwaartekracht- en lagedrukgietprocedés en gebruiken we uitsluitend eersteklas lakken voor de afwerking. Omdat wij in onze productiefaciliteiten over een eigen gereedschapmakerij beschikken, kunnen wij ook zeer complexe constructies construeren en vervaardigen. Dit is perfectie in serie.
Gecertificeerde kwaliteit

Om de hoge kwaliteit van onze productie continu te kunnen garanderen, is ons eigen kwaliteitsteam continu ter plaatse in onze TÜV-geteste productiefaciliteiten. De testlaboratoria zijn uitgerust met een groot aantal ultramoderne controle- en analysestations: de röntgen-, lek-, impact- en onbalanstesten garanderen duurzaamheid en een lange levensduur - zelfs bij de hoogste snelheden.

En wij worden regelmatig gecontroleerd. Bijna al onze wielen hebben de ABE certificering, en geselecteerde modellen hebben ook de ECE goedkeuring. Wij zijn gecontroleerd en worden op voorgeschreven tijdstippen door de TÜV geauditeerd.

Axxion velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Mercedes-Benz velgen van Axxion zijn de perfecte upgrade voor uw auto

Als u de trotse bestuurder bent van een Mercedes-Benz, dan wilt u dat uw auto er uniek en perfect uitziet. De dedicated velgen van Axxion zijn bij uitstek vormgegeven in de designtaal van uw auto. Bij diverse Axxion modellen kunt u de originele naafkappen overzetten, deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP FITS'. De velgmodellen van Axxion lijken zo uit de brochure van Mercedes-Benz te komen.

Bij Giva Wheels kiest u gemakkelijk en snel een mooie set velgen voor uw auto. U kunt online een mooie velgenset uitzoeken voor uw auto en deze direct bestellen. Wilt u de Axxion velgen aan huis laten leveren? Wij leveren desgewenst de Axxion velgen afgemonteerd en gebalanceerd met banden. Inclusief alle montage toebehoren. Plug & Play dus. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken om uw nieuwe Axxion velgen door ons op uw auto te laten monteren.

Grootste assortiment Axxion velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Axxion velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Axxion leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Axxion op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Axxion velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Axxion velgen, daarnaast worden Axxion velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Axxion velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Axxion velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Axxion gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Axxion optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Axxion velgen?

Axxion gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Axxion op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Axxion bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Axxion bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!