Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo SSR

SSR for Bentley: Exclusieve wielen met rijke autosportgeschiedenis

SSR for Bentley, een merk met een diepgeworteld autosport erfgoed dat teruggaat tot 1971, heeft zich gevestigd als een pionier in de ontwikkeling van hoogwaardige, lichtgewicht en sterke wielen. Het merk is bekend om zijn innovatie, zoals het introduceren van het eerste 3-delige wiel, de MK1, en het spelen van een cruciale rol in de oprichting van de JWL-certificering (Japan Light Alloy Wheel) in 1973.

De focus van SSR for Bentley ligt op precisie. Elk wiel wordt vervaardigd met de meest geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat het lichtgewicht, sterk en betrouwbaar is. Deze eigenschappen maken de wielen ideaal voor zowel straat- als circuitgebruik.

De collectie voor Bentley omvat een reeks ontwerpen die de luxe en prestaties van Bentley-auto's complementeren. De modellen zoals SSR JET, SSR JET II, en SSR JET III, verkrijgbaar in maten van 20 en 21 inch, zijn perfecte voorbeelden van SSR's toewijding aan kwaliteit en stijl. Ze zijn verkrijgbaar in kleuren als zwart, zilver en gunmetal, met opties voor gepolijste afwerkingen, wat bijdraagt aan hun visuele aantrekkingskracht.

SSR for Bentley wielen ondergaan strenge JWL-tests om te garanderen dat ze aan de hoogste standaarden voldoen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestatie, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor Bentley-eigenaren wereldwijd.

Kortom, SSR for Bentley vertegenwoordigt de fusie van luxe en prestatie, waarbij elk wiel is ontworpen om de unieke stijl en kracht van Bentley-auto's te versterken. Met een geschiedenis van innovatie en kwaliteit blijft SSR for Bentley een toonaangevende naam in de wereld van luxe autowielen.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SSR velgen voor uw voertuig te vinden.

SSR velgen overzicht

SSR velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek SSR for Bentley wielen, met een erfgoed van meer dan 50 jaar in autosport. Perfect voor Bentley-liefhebbers die precisie en kracht waarderen.

Bestel velgen van SSR en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande SSR velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte SSR velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op SSR velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe SSR velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik SSR velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen SSR velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of SSR velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of SSR velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke SSR velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden SSR velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De SSR velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u SSR online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van SSR eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn SSR velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw SSR velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik SSR velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van SSR bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste SSR velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke SSR velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken