Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Z-Performance

Z-Performance velgen: Innovatie en design in autotuning

Z-Performance, opgericht in 2002 door de autoliefhebber Sly Zed, heeft de markt van aftermarket wielen getransformeerd met zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en betaalbare prijzen. Dit merk is een toonbeeld van evolutionaire ontwerpen en geavanceerde productietechnieken zoals de FLOWFORGE TILT CAST technologie, die de industrie heeft veranderd met lichte en sterke monoblock wielen.

Het merk, dat zijn roots heeft in de Wörthersee en een vaste waarde is op evenementen zoals de Essen Motor Show en de Megarun, heeft een sterke verbinding met de Europese auto-enthousiastelingen. Hun aanwezigheid op sociale media platforms zoals Instagram, Facebook en YouTube zorgt voor een continue interactie met hun klanten.

Z-Performance biedt een divers assortiment aan wielen, geschikt voor vele automerken zoals BMW, Mercedes, Audi en Volkswagen. Hun gegoten wielen zijn populair onder Duitse autofabrikanten, terwijl de FORGED divisie maatwerk wielen aanbiedt voor elke auto. Deze op maat gemaakte wielen zijn beschikbaar in diverse maten, offsets en afwerkingen, waarmee ze elk voertuig een unieke uitstraling geven.

Met modellen zoals ZP.06 en de Flow Forged reeksen zoals ZP2.1 en ZP3.1 in diverse afwerkingen, toont Z-Performance zijn vermogen om te innoveren en te voldoen aan de wensen van klanten. De nadruk ligt op het creëren van waarde en het maken van een verschil in de autowereld. Z-Performance is niet alleen een merk; het is een familie van autoliefhebbers die hun passie delen door middel van hun producten.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Z-Performance velgen voor uw voertuig te vinden.

Z-Performance velgen overzicht

Z-Performance velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek Z-Performance Wheels, de keuze voor liefhebbers van autotuning met een breed assortiment aan hoogwaardige, innovatieve wielen.Alle Z-Performance velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Z-Performance en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Z-Performance velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Z-Performance velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Z-Performance velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Z-Performance velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Z-Performance velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Z-Performance velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Z-Performance velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Z-Performance velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Z-Performance velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Z-Performance velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Z-Performance velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Z-Performance online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Z-Performance eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Z-Performance velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Z-Performance velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Z-Performance velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Z-Performance bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Z-Performance velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Z-Performance velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken