Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Z-Performance

Z-Performance velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Z-Performance is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Z-Performance design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Z-Performance velgen.

Alle Z-Performance velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Z-Performance, variërend van 18 inch tot en met 21 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Z-Performance velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Z-Performance

Je weet wel, die ideeën die je hele bestaan kunnen veranderen en een generatie van enthousiaste mensen kunnen beïnvloeden? Nou, het Z-Performance idee was er zo een. Als liefhebber van auto's en tuning, was Sly Zed altijd op zoek naar het beste dat de markt te bieden had. Na jaren van teleurstelling op het gebied van kwaliteit, prijs en keuze, besloot hij uiteindelijk om zelf een betere keuze te maken, één die superieure kwaliteit combineert met concurrerende prijzen. Het resultaat was een nieuw merk - Z-Performance Wheels, geboren in 2002, met de steun en medewerking van een ervaren team, met een staat van dienst van meer dan 25 jaar werkervaring in de auto-industrie. Sindsdien heeft Z-Performance standaarden gezet in de aftermarket wielen industrie door het brengen van nieuwe, evolutionaire ontwerpen, het oprekken van de concaviteit en het verhogen van de kwaliteitsnormen, en door aan te sluiten in het hart van de Europese auto nerds scene.

Onze thuisbasis is de Wörthersee, ons showterrein is de Essen Motor Show, onze zomer is Monaco en het Gardameer, onze race is de Megarun, onze connectie met jou is persoonlijk en altijd aanwezig met alomtegenwoordige banden via Instagram, Facebook en Youtube.

Vandaag de dag biedt Z-Performance een breed scala aan wielen voor elke auto. Onze gegoten wielen dekken goed de Duitse producenten, zoals BMW, Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Opel en vele andere auto's.

Via onze FORGED wielen divisie bieden wij op maat gemaakte wielen voor elk automodel, op maat gemaakte afmetingen, offsets en afwerkingen, wij geven uw auto een onvergelijkbare look.

Last but not least, de echte deal van morgen is de FLOWFORGE TILT CAST technologie, die dit jaar baanbrekend is geweest en de industrie verandert. Wij bieden LIGHT monoblock wielen in de beste kwaliteit tegen een onvergelijkbare prijs.

Samengevat, Z-Performance is perfect op maat van onze klanten. Onze lange geschiedenis en ervaring verzekeren hun tevredenheid, omdat we weten dat we alleen samen waarde kunnen creëren en een verschil kunnen maken.

Onze klanten gelukkig maken is een soort reden om te leven geworden en een stimulans om verder te gaan. U bent uitgenodigd om deel uit te maken van de Z-Performance familie, WE LOVE WHEELS.

Z-Performance velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Directional velgen, velgen met een draairichting

Directional, ofwel draairichtiggevoelige velgen hebben gebogen spaken of schuine spaken, zodat het lijkt of ze altijd een bepaalde draairichting op gaan. Er zijn zogenaamde “gestileerde” directional velgen die enkel een draairinchting ontwerp hebben, maar dus eigenlijk niet echt directional zijn. Deze worden slechts met één mal gemaakt, dus aan de ene kant zullen ze naar voren kantelen, wat graven wordt genoemd, en aan de andere kant zullen ze naar achteren kantelen, wat swooping wordt genoemd.

De directional velgen graven of swoopen dus aan beide kanten van uw auto. Deze velgfabrikanten van deze velgen maken dus van beide draairichtingen een aparte mal. Kostbaar maar wel zeer uniek! Bij echte directional velgen bepaal JIJ dus of je ze clean en swooping of agressief en gravend laat draaien.

Giva Wheels geeft middels een icoon aan of de velgen in directional geleverd wordt

Grootste assortiment Z-Performance velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Z-Performance velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Z-Performance leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Z-Performance op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Z-Performance velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Z-Performance velgen, daarnaast worden Z-Performance velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Z-Performance velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Z-Performance velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Z-Performance gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Z-Performance optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Z-Performance velgen?

Z-Performance gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Z-Performance op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Z-Performance bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Z-Performance bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vrijdag open van 09:00 tot 17:00!