Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Lenso

Lenso velgen gemakkelijk online bestellen

Het meest uitgebreide, beschikbare assortiment Lenso velgen gemakkelijk online bestellen. Bestel velgen van Lenso, variërend van 15 inch tot en met 20 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Lenso velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Lenso

Lenso is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige aftermarket en OEM wielen. Wij bieden verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder 4x4 en race wielen. Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium (afkomstig uit Dubai VAE) om de hoogste kwaliteit productiewielen te garanderen.

Lenso ontwikkelt al meer dan 30 jaar toonaangevende aftermarket wielen. Onze producten zijn gebouwd om lang mee te gaan, met hoge kwaliteit productiestandaarden en de juiste testen om de veiligheid te garanderen zowel op de weg als off-road. We hebben uitgebreide ervaring in alle aspecten van de industrie, van ontwerp en productie tot distributie. Wanneer u online winkelt bij Lenso, kunt u er zeker van zijn dat u het beste product krijgt dat beschikbaar is tegen een betaalbare prijs.

Lenso velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Lenso velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Lenso velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Lenso leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Lenso op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Lenso velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Lenso velgen, daarnaast worden Lenso velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Lenso velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Lenso velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Lenso gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Lenso optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Lenso velgen?

Lenso gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Lenso op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Lenso bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Lenso bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!