Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Gulf

Gulf velgen: Iconisch design geïnspireerd door racegeschiedenis

Gulf, bekend als het beroemde oliebedrijf en sponsor van talrijke autoraces, brengt zijn rijke racegeschiedenis naar de autowereld met een exclusieve lijn van gelicentieerde velgen. Deze velgen, ontstaan uit de invloedrijke aanwezigheid van Gulf in de autosport, waaronder de 24-uurs race van Le Mans en de iconische associatie met Steve McQueen en zijn Ford GT-40, zijn een eerbetoon aan de tijdloze oranje en blauwe bedrijfskleuren van Gulf. Ontworpen in Frankrijk sinds 2010, zijn deze velgen gemaakt voor een enthousiaste klantenkring van autoliefhebbers en fans van het Gulf merk. Elke ontwikkelingsfase, van de creatie tot de goedkeuringen, benadrukt de kwaliteit en het erfgoed van het merk. De velgen voldoen aan strenge goedkeuringen, waaronder TÜV, ECE 124 en JWL, en worden gelabeld met "Conceived in France", wat de authenticiteit en het premium ontwerp van de velgen verzekert. Het assortiment van Gulf omvat modellen zoals de GT1 in gunmetal met gepolijste voorkant, de GT2 in gunmetal en de GT6 in gunmetal met gepolijste voorkant, allemaal beschikbaar in 15 inch. Deze velgen bieden niet alleen een indrukwekkende esthetiek, maar ook een stukje autosportgeschiedenis. Elk wiel wordt geleverd met twee verwisselbare logo's, waardoor eigenaren hun Gulf velgen kunnen personaliseren. Gulf velgen zijn dus de perfecte keuze voor autoliefhebbers die een combinatie van prestatie, stijl en een rijk motorsport erfgoed waarderen. Deze wielen voegen een iconische en onderscheidende touch toe aan elk voertuig, waardoor het erfgoed en de passie van het Gulf merk tot uiting komen op de open weg.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Gulf velgen voor uw voertuig te vinden.

Gulf velgen overzicht

Gulf velgen gemakkelijk online bestellen

Ervaar de legendarische Gulf kleuren op hoogwaardige velgen. Frans ontwerp, TÜV-gecertificeerd, met verwisselbare logo's. Beschikbaar in diverse maten.

Bestel velgen van Gulf en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Gulf velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Gulf velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Gulf velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Gulf velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Gulf velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Gulf velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Gulf velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Gulf velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Gulf velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Gulf velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Gulf velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Gulf online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Gulf eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Gulf velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Gulf velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Gulf velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Gulf bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Gulf velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Gulf velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken