Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Breyton

Breyton velgen gemakkelijk online bestellen

Het Duitse Breyton is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van lichtmetalen velgen van uitmuntende Duitse kwaliteit in combinatie met een uniek design. Of het nu gaat om onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de kwaliteitscontrole, Duitsers zijn DE gerenommeerde specialisten. Unaniem en wereldwijd weet een consument wat zij gaan verwachten bij de aanschaf van een velg van Duitse fabricaat. Deskundige partners, goed opgeleide medewerkers en de beste kwaliteit lichtmetalen velgen - het resultaat hiervan is een waardevaste en tijdloze combinatie. De klassieke Breyton design gaat voorbij aan tijdelijke modetrends. Als grondlegger van de autobranche weten Duitsers als geen ander een lange termijn strategie neer te zetten in design. En de duurzame, "Made in Germany" kwaliteit vormt de perfecte basis voor een jarenlang probleemloos gebruik in alle omstandigheden van Breyton velgen. Bij diverse modellen van Breyton kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Breyton velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Breyton, variërend van 17 inch tot en met 23 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Breyton velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.

Over Breyton

Opgericht in 1986, voortgekomen uit Edmund Breyton's ingenieursbureau EBS dat sinds 1982 vanuit Stockach opereerde, streeft bd breyton design GmbH sindsdien naar de beste rijervaring voor haar klanten, met een gedeelde passie voor hoge kwaliteit en uitmuntend design.

Breyton heeft expertise opgebouwd in wielontwerp en meer dan 30 jaar ervaring in het maken van wielen van hoogwaardig aluminium voor een perfecte synthese tussen sportief design en geoptimaliseerde rijeigenschappen. Breyton wielen behoren tot de lichtste ter wereld.

Bij Breyton stellen onze ontwerpers het heden in vraag en bouwen ze op hun creativiteit om tot nieuwe ontwerpen te komen die zowel functioneel als esthetisch op het scherpst van de snee zijn. Wij geven al onze gedachten en al onze toewijding, niet alleen door wat we bereiken, maar door onze klanten, die evenveel om onze producten geven als wij. Niet toevallig zijn verhoogde veiligheid, delicaat design en minimaal gewicht de verwachtingen van elk Breyton product.

Breyton velgen overzicht

Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Passende Breyton velgen bij het onmiskenbare charisma van BMW

Het unieke logo met de blauw-witte kleuren van de Beierse vlag, is al meer dan een eeuw synoniem met sportwagens en vertelt een verhaal van engineering van de hoogste kwaliteit, sportiviteit en dynamisch design. Om een BMW met trots aan te kleden, passen Breyton velgen bij het onmiskenbare charisma van een BMW die zakenlui en sportwagenrijders verenigt onder dezelfde passie.

Het ontwerp van BMW dedicated wheels van Breyton is geïnspireerd door de design karakteristieken van het Beierse merk en ook de technische specificaties zijn volledig afgestemd op de beoogde BMW modellen. De originele naafdop past in het wiel en dat maakt de set helemaal compleet voor de ware liefhebber.

Wat zijn Forged, Flow Forming of Forged Hybrid velgen?

Een upgrade voor een normaal gegoten velg is een proces dat Flow Forged heet. Deze methode wordt ook wel Flow Forming of Forged Hybrid genoemd, maar heeft niets met smeden te maken. De naam wordt vaak door marketeers gebruikt om een gevoel van kracht over te brengen. Ongeacht het feit dat er geen smeedwerk aan te pas komt, heeft deze productiemethode wel degelijk voordelen wat betreft de het versterken van het aluminium.

Het midden van de velg wordt uit een mal gegoten. Vervolgens wordt het onafgewerkte wiel op een machine geplaatst die het wiel verwarmt tot meer dan 400 graden. Twee roterende schijven rollen vervolgens het verwarmde wiel naar beneden, waardoor de uiteindelijke vorm en breedte worden gevormd. Door dit proces van warmte en druk kunnen wielproducenten minder materiaal gebruiken, wat het gewicht van de velg ten goede komt. De structuur van het aluminium verandert waardoor een wiel ontstaat dat dunner, sterker en aanzienlijk lichter (ongeveer 25%) is dan een traditioneel gegoten wiel, met een verbeterde sterkte en een lager gewicht dat vergelijkbaar is met volledig gesmede wielen.

Forged velgen zijn dus ideaal voor performance auto's waarbij elke kilo gewichtsbesparing telt zonder daarbij concessies te doen aan sterkte en veiligheid.

Grootste assortiment Breyton velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Breyton velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Breyton leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Breyton op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Breyton velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Breyton velgen, daarnaast worden Breyton velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Breyton velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Breyton velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Breyton gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Breyton optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Breyton velgen?

Breyton gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Breyton op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Breyton bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Breyton bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!