Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Breyton

Breyton velgen: Innovatief ontwerp en hoogwaardige kwaliteit

Breyton, opgericht in 1986 vanuit Edmund Breyton's ingenieursbureau EBS, is een vooraanstaand merk in het ontwerp en de productie van hoogwaardige aluminium wielen. Breyton combineert meer dan 30 jaar ervaring met een passie voor uitmuntend design en superieure rijervaringen. Elk wiel is een toonbeeld van de lichtste materialen en het meest sportieve ontwerp, gericht op het optimaliseren van rijeigenschappen en veiligheid. De velgen van Breyton, zoals de BR-I, Fascinate, GTSR-PF, Hibonit, en Magic CW, zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen, waaronder hyperzilver, mat zwart, en gunmetal. De velgen worden gekenmerkt door hun minimale gewicht en delicate design, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar ook functioneel geavanceerd zijn. Breyton's collectie omvat Flow Forged-technologie, die uitzonderlijke sterkte en lichtheid biedt, wat bijdraagt aan betere prestaties en handling van het voertuig. Elk model, van de Race GTP tot de Spirit R, wordt gekenmerkt door Breyton's toewijding aan kwaliteit, innovatie en design, waardoor ze een gewilde keuze zijn voor autoliefhebbers wereldwijd. Breyton is meer dan een wielmerk; het is een belichaming van een filosofie waarbij de combinatie van techniek en kunst leidt tot de creatie van wielen die zowel in prestatie als in uiterlijk uitblinken. Met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een niet-aflatende toewijding aan innovatie, blijft Breyton de norm stellen voor hoogwaardige, prestatiegerichte velgen in de auto-industrie.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Breyton velgen voor uw voertuig te vinden.

Breyton velgen overzicht

Breyton velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de wereld van Breyton velgen, waar geavanceerde technologie en elegant design samenkomen. Kies uit een breed assortiment van duurzame en stijlvolle aluminium wielen, perfect voor de moderne automobilist.

Bij diverse modellen van Breyton kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Alle Breyton velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Breyton en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Breyton velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Breyton velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Breyton velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Breyton velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Breyton velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Breyton velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Breyton velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Breyton velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Breyton velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Breyton velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Breyton velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Breyton online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Breyton eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Breyton velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Breyton velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Breyton velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Breyton bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Breyton velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Breyton velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Vandaag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken