Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Bola

Bola velgen: Hoogwaardige, lichtgewicht prestatie velgen

Bola is een vooraanstaande naam in de wereld van hoogwaardige autovelgen. Met een focus op innovatie en kwaliteit, biedt de Bola-serie een indrukwekkende reeks van lichtgewicht velgen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de prestatie-eisen van bijna elke auto. Deze velgen zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De Bola-reeks omvat verschillende modellen zoals B1, B10, B11, tot en met de B24, elk met unieke kenmerken en verkrijgbaar in populaire kleuren zoals Black, Candy Red, Gold, en Gunmetal. Bijzondere aandacht wordt besteed aan het ontwerp en de kwaliteit, waardoor deze velgen niet alleen prestatieverhogend zijn, maar ook een visuele upgrade bieden aan elk voertuig.

Giva Wheels, exclusief importeur van Bola velgen, zorgt ervoor dat elke set velgen voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor klanten verzekerd zijn van duurzaamheid en prestatie. Of het nu gaat om een sportieve uitstraling of om verbeterde rijprestaties, velgen van Bola zijn de perfecte keuze voor autoliefhebbers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Bola velgen voor uw voertuig te vinden.

Bola velgen overzicht

Bola velgen gemakkelijk online bestellen

Ontdek de Bola velgenreeks van Giva Wheels, speciaal ontworpen voor optimale prestaties en stijl. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, perfect voor elke auto.

Bij diverse modellen van Bola kunt u originele naafkappen overzetten van onder andere BMW. Deze kunt u herkennen aan het icoon 'CAP-FITS' als u uw voertuig geselecteerd heeft in onze velgenconfigurator.

Bestel velgen van Bola en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Bola velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Bola velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Bola velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Bola velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Bola velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Bola velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Bola velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Bola velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Bola velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Bola velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Bola velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Bola online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Bola eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Bola velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Bola velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Bola velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Bola bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Bola velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Bola velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken