Complete sets gemonteerd en gebalanceerd, PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Dirt

Over Dirt

DIRT A.T. is een merk voor 4x4-liefhebbers. Er worden aluminium velgen van hoge kwaliteit aangeboden voor de off-road sector. Extreme tuning door robuuste velgen!

Gefabriceerd volgens de hoogste normen behoren Dirt AT legeringen tot de beste wielen die de lichtmetalen wielen industrie te bieden heeft en als u koopt bij Giva Wheels krijgt u een ongeëvenaard niveau van service en professionaliteit.

Dirt AT velgen zijn een perfecte keuze om uw auto de finishing touch te geven die hij verdient. Met de kwaliteit en klasse die ze uitstralen zal uw auto echt een klasse apart zijn.

Dirt velgen overzicht

Dirt velgen gemakkelijk online bestellen

Groot, groter, grootst! Een 6 cilinder of V8. Voor minder doen we het niet. Amerika is het land van de oversized auto. Luxe, comfort en ruimte! Al decennialang is de Amerikaanse auto-industrie toonaangevend.

Bent u de trotse bezitter van een Amerikaanse oldtimer of heeft u dikke SUV, pickup of muscle car? Dirt weet dan als geen ander dat het uiterlijk van uw Amerikaan valt of staat met een set passende chromen Amerikaanse velgen. Al dan niet met eeen diepe cuprand. Amerikaanse auto’s hebben een unieke stijl. Of het nu gaat om een klassiek ronkende oldtimer of een moderne oversized Pickup met die brute uitstraling, Dirt velgen maken een wereld van verschil.

In het assortiment van Dirt treft u diverse retro, muscle en off-road velgen aan. Extreme specificaties en grote diameters. Het zijn designelementen die refereren aan USA cars van toen en nu. De velgmodellen van Dirt zijn goed vertegenwoordigd in het Giva Wheels assortiment.

Alle Dirt velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Dirt, variërend van 17 inch tot en met 22 inch en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruk sensoren en andere accessoires. Benieuwd of onderstaande Dirt velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Let op, u heeft nog geen voertuig geselecteerd.
Selecteer uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Grootste assortiment Dirt velgen, snel geleverd

Giva Wheels levert het grootste assortiment Dirt velgen van Europa. Door middel van een unieke, wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kan Giva Wheels veel velgen van Dirt leveren binnen enkele werkdagen. Klik bij een velgmodel op 'Meer informatie' om alle beschikbare maten te zien.

Wilt u weten of velgen van Dirt op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina.

Dirt velgen scherp geprijsd bij Giva Wheels

Giva Wheels heeft het hele jaar door scherpe prijzen voor Dirt velgen, daarnaast worden Dirt velgen gratis bezorgd op ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Optioneel is het mogelijk om Dirt velgen te bestellen met banden. De velgenset wordt gratis gemonteerd en gebalanceerd, plug en play voor uw voertuig!

Hoe worden Dirt velgen door Giva Wheels geleverd?

Op een pallet of een 4 losse pakketten en hoe wordt dit dan verpakt? Bent u benieuwd hoe wij uw bestelling verzenden? Kijk op onze pagina Bezorgen van bestelling voor meer informatie en een korte video over het inpakproces van een velgenset. Uiteraard kan uw bestelling ook afgehaald worden. U ontvangt een bevestiging per mail als uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Velgen van Dirt gemonteerd met banden?

U kunt velgen van Dirt optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Bent u op zoek naar Dirt velgen?

Dirt gemakkelijk online bestellen bij Giva Wheels, optioneel af te monteren met banden. Snel bezorgd in Nederland en België, of af te halen in onze showroom in Goirle. Wilt u weten of velgen van Dirt op uw voertuig passen? Selecteer dan uw voertuig met onze velgenconfigurator bovenaan deze pagina of neem contact met ons op. Onze specialisten reageren snel op al uw vragen.

Hoe kunt u velgen van Dirt bestellen?

U kunt, door gebruik te maken van onze velgenconfigurator, velgen van Dirt bestellen en de velgen optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. Wij monteren en balanceren de gehele velgenset gratis. U kunt uw bestelling bij ons afhalen, of gratis laten versturen naar ieder adres in Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Geniet van dit voordeel wanneer u een complete velgenset aankoopt bij Giva wheels.

Voordelen van Giva Wheels

Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!