Complete sets, gemonteerd en gebalanceerd – PLUG-AND-PLAY! Meer dan 75.000 tevreden klanten! Voor particulieren en bedrijven!
Gemakkelijk online velgen bestellen? Selecteer uw voertuig
Logo Dirt

DIRT A.T. Wheels: Robuust en stijlvol voor 4x4 Off-Road avonturen

DIRT A.T. is een dynamisch merk dat zich richt op liefhebbers van 4x4 en off-road avonturen. Ze bieden een selectie van hoogwaardige aluminium velgen speciaal ontworpen voor de off-road sector. Deze velgen zijn niet alleen een toevoeging aan de esthetiek van uw voertuig, maar zijn ook gefabriceerd om extreme omstandigheden te weerstaan, perfect voor liefhebbers van extreme tuning en robuuste uitdagingen. De DIRT A.T. velgen zijn gefabriceerd volgens de hoogste normen in de industrie van lichtmetalen wielen. Ze behoren tot de beste op de markt, en wanneer gekocht bij Giva Wheels, wordt dit begeleid door een ongeëvenaard niveau van service en professionaliteit. Deze velgen zijn ontworpen om uw auto niet alleen een stoere uitstraling te geven, maar ook om de kwaliteit en klasse uit te stralen die uw voertuig verdient. Enkele opvallende modellen in het assortiment zijn de Dirt D42 in mat zwart, beschikbaar in maten van 17 tot 18 inch, en de D54-serie in zwart, beschikbaar in 20 en 22 inch. De D62-serie, zowel in mat zwart als mat zwart met gefreesde klinknagels, en de D66-serie in mat zwart en mat gunmetal, tonen de veelzijdigheid en aanpassingsvermogen van DIRT A.T. aan verschillende stijlen en voorkeuren. De DIRT A.T. velgen zijn een perfecte keuze voor 4x4-eigenaren die op zoek zijn naar een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en esthetische aantrekkingskracht. Deze velgen zijn meer dan alleen een accessoire; ze zijn een investering in de prestaties en uitstraling van uw voertuig. Met DIRT A.T. velgen is uw auto klaar om elke uitdaging aan te gaan en tegelijkertijd een statement te maken op de weg.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dirt velgen voor uw voertuig te vinden.

Dirt velgen overzicht

Dirt velgen gemakkelijk online bestellen

Upgrade uw 4x4 met DIRT A.T. velgen. Ontworpen voor off-road liefhebbers, bieden deze aluminium velgen kracht en stijl. Verkrijgbaar in diverse maten.Alle Dirt velgen ondergaan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een TÜV-certificering. Een TÜV certificaat is een kwaliteits kenmerk. Een velg met een TÜV certificaat onderscheidt zich daarmee van andere velgen zonder TÜV certificaat. Het is ook een veiligheids kenmerk, een prettig idee als u nieuwe lichtmetalen velgen laat monteren onder uw auto. Voor meer informatie over kwaliteits kenmerken of andere vragen over lichtmetalen velgen of banden kunt u vanzelfsprekend ook contact opnemen met ons opnemen.

Bestel velgen van Dirt en maak uw bestelling compleet met banden, TPMS-bandendruksensoren en andere accessoires. Benieuwd of bovenstaande Dirt velgen ook op uw voertuig passen? Gebruik onze velgenconfigurator om uw voertuig te selecteren.
Gebruik onze velgenconfigurator om geschikte Dirt velgen voor uw voertuig te vinden.

Kan ik mijn huidige banden op Dirt velgen laten monteren?

1 1
1
Ja, indien u reeds banden heeft die u graag op uw nieuwe Dirt velgen wilt laten monteren, kunnen wij deze service voor u verzorgen. In ons winkelwagentje kunt u kiezen voor de optie montage van uw eigen banden.

Kan ik Dirt velgen bestellen voor een ander merk of model voertuig dan wat in de configurator wordt vermeld?

1 1
1
Ja, we kunnen Dirt velgen leveren voor een breed scala aan voertuigen, zelfs als deze niet in onze velgenconfigurator worden vermeld. Neem contact met ons op voor aangepaste bestellingen en we helpen u graag verder.

Hoe weet ik of Dirt velgen zullen passen?

1 1
1
Om zeker te weten of Dirt velgen op uw voertuig zullen passen, raden we aan om onze velgenconfigurator te gebruiken. Hier ziet u welke Dirt velgen compatibel zijn met uw auto. Als u specifieke vragen heeft over de pasvorm of als u twijfelt, kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten voor deskundig advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw voertuig.

Hoe worden Dirt velgen door Giva Wheels geleverd?

1 1
1
De Dirt velgen worden geleverd in vier afzonderlijke pakketten of op een pallet indien u een complete set velgen met banden besteld. Wij verpakken uw bestellen zorgvuldig zodat uw bestelling in perfecte staat aankomt. Voor meer informatie over ons verzendproces en een korte video over het inpakken van een velgenset, kunt u onze pagina "Bezorgen van bestelling" raadplegen. Als u liever persoonlijk wilt afhalen, ontvangt u een bevestigingsmail zodra uw bestelling gereed is voor afhaling.

Hoe kunt u Dirt online bestellen?

1 1
1
U kunt velgen van Dirt eenvoudig bestellen door gebruik te maken van onze velgenconfigurator. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de velgen optioneel te laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U heeft de keuze om uw bestelling bij ons af te halen of te laten verzenden naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel bij de aankoop van een complete velgenset bij Giva Wheels.

Hoe kan ik de juiste bandenmaat kiezen voor mijn Dirt velgen?

1 1
1
Om de juiste bandenmaat te kiezen voor uw Dirt velgen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Nadat u een velg geselecteerd heeft kunt u bijpassende zomer-, winter- of all-seasonbanden kiezen.

Kan ik Dirt velgen met banden bestellen?

1 1
1
Zeker! Bij Giva Wheels kunt u velgen van Dirt bestellen en deze optioneel laten afmonteren met zomerbanden, winterbanden of all-season banden. We bieden ook gratis montage en balancering van de volledige velgenset aan. U kunt uw bestelling bij ons afhalen of laten versturen naar elk adres in Nederland en België. Profiteer van dit voordeel wanneer u een complete velgenset bij ons aanschaft.

Hoe kies ik de juiste Dirt velgen voor mijn voertuig?

1 1
1
Om te bepalen welke Dirt velgen het beste bij uw voertuig passen, kunt u onze velgenconfigurator gebruiken. Als u specifieke vragen heeft, neem dan contact op met onze specialisten voor deskundig advies.
Wat zeggen onze klanten?
Largest wheel range in Europe Exclusive importer of Bola Proline approved webshop Exclusive importer of 2Forge Platin approved webshop Exclusive importer of Judd
Zakelijk account voor professionelen?
Registreer B2B-account
Maandag open van 09:00 tot 17:00!

Onze velgmerken